Vierambachtenstraat 10 Hulst € 205.000,- K.K.
349m3
153m2
3
83m2
D
1958

Aan de rand van het pittoreske Hulst mogen wij deze gerenoveerde tussenwoning aanbieden. Met drie slaapkamers, een open keuken en een tuin op het zuidwesten is dit een fijne plek om thuis te komen. Geniet van de historische charme van Hulst, met zijn gezellige marktplein, sfeervolle cafés en restaurants en prachtige groene omgevingen. 

Begane grond

Bij binnenkomst in de woning betreed je vanuit de hal de ruime woonkamer. De woonkamer is een uitnodigende ruimte waar je kunt ontspannen en tot rust kunt komen. Met grote ramen die overvloedig natuurlijk licht binnenlaten is deze ruimte perfect om te genieten van gezellige avonden met dierbaren. De open keuken is het hart van het huis. De keuken is voorzien van strakke kasten en voldoende werkruimte. De diepe berging is ideaal voor het stallen van onder andere tuinmeubilair en gereedschap. Hier vind je ook de cv-installatie.

1e verdieping

Via de overloop heb je toegang tot drie ruime slaapkamers en de badkamer. De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een douche en wastafel.

Tuin

De tuin is gelegen op het zuidwesten en heerlijk voor tuinliefhebbers en zonaanbidders. 

Bijzonderheden

Bij de renovatie zijn de muren geïsoleerd, nieuwe vloeren gelegd en een nieuwe cv-installatie en radiatoren geplaatst.


D

Wilt u een notitie aanmaken bij dit object of wilt u deze volgen, maak dan gratis een (zoek) profiel aan om van deze en meer extra's te profiteren!

Reageer direct Delen op Facebook Download brochure

Plattegrond

Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding

Kadaster

Kadaster afbeelding

Bezichtigen

Aanvraag Bezichtiging: Vierambachtenstraat 10 - 4561wp - 205.000,- K.K.


Welke kleur heeft onderstaande 'Verstuur' knop?