Axelsestraat 128 Terneuzen € 399.000,- K.K.
472m3
255m2
3
131m2
C
1935

Karaktervol, sfeervol en zeer fraai afgewerkt. Deze uitgebouwde jaren ’30 woning met fraai aangelegde tuin, zwembad en ruime garage heeft het allemaal.
Achter de voordeur bevindt zich een schitterend afgewerkte woning, die het verleden en heden op een fraaie wijze samenbrengt, door aandacht voor materialen en oog voor detail.
De erker, hoge plafonds en paneeldeuren, mooi gecombineerd met alle moderne woongemakken.
Alles in een perfecte staat, met een hoog niveau van afwerking en aangepast aan de moderne tijd en duurzaam, dankzij de aangebrachte zonnepanelen.

De woning is centraal gelegen en biedt in de beschutte en fraai aangelegde tuin met zwembad veel privacy, waar het heerlijk vertoeven is op een mooie zomerdag.
Het levendige centrum van Terneuzen en het water van de Schelde bevindt zich op korte afstand.
Een heerlijke wandeling over de Scheldedijk, flaneren door het centrum, een terrasje pakken, hapje eten of snel even een boodschap doen, kan dan ook allemaal zonder de auto.

Begane grond

Via de voordeur betreed je de hal met vernieuwde meterkast bestaande uit 12 groepen, die toegang biedt tot de woonkamer, gesloten keuken en eerste verdieping.
Bij binnenkomst in de woonkamer word je verrast door de aangename hoeveelheid licht en ruimte.
De stijlvolle woonkamer, met massief houten parketvloer, biedt een comfortabele woonkamer met aan de achterzijde een aangebouwde serre met schuifpui en zonwering.
Een heerlijke leefruimte waar je tot rust komt of kan genieten van de mooie dingen in het leven met je gezin, familie of vrienden.

De moderne strakke hoogglans keuken is tijdloos door zijn lichtgrijze kastjes en donkere werkblad. Voor de thuis chef is alle inbouwapparatuur aanwezig.
Zo is de keuken uitgevoerd met brede inductie kookplaat, ingebouwde afzuigkap, combi magnetronoven, grill oven, vaatwasmachine en Quooker.
De keuken geeft toegang tot de praktische kelderkast en de bijkeuken met een modern hangtoilet.
In de bijkeuken is de stijl en functionaliteit van de keuken doorgetrokken.
Hier bevindt zich de ingebouwde grote koelkast, HR-combiketel en onder het werkblad de aansluiting voor wasmachine en droger.

1e verdieping

De overloop biedt toegang tot 2 ruime slaapkamers met vaste kasten, een praktische werkkamer, de badkamer, ingebouwde overloopkast en vaste trap naar de zolderverdieping.
De vloer op de verdieping is afgewerkt met mooie houten parketvloeren.
De badkamer is compleet uitgevoerd met douchecabine, ligbad, wastafelmeubel met ingebouwde verlichting en tweede toilet.

2e verdieping

De ruime zolder is verdeeld in twee aparte ruimtes, één nog naar eigen wens af te werken en is ingericht als 3e slaapkamer. 
De tweede geïsoleerde ruimte kan gebruikt worden als hobby- of bergruimte.

Tuin

Buiten wacht een prachtige tuin op u, waar u kunt genieten van de rust en privacy.
De onderhoudsvriendelijke diepe tuin is fraai aangelegd en met diverse terrassen en zithoekjes, een heerlijke plek om te ontspannen in de zon of gezellige barbecues te organiseren bij het zwembad.
Zwembad wordt verwarmd middels zonnecollectoren aan de muur. Het kan hier allemaal.
Achter in de tuin bevindt zich een privégarage met rol garagedeur, die voldoende ruimte biedt voor uw auto, extra opslag en hobbyruimte.

Bijzonderheden

Deze karakteristieke jaren ’30 woning met zijn authentieke elementen en modern wooncomfort is volledig instapklaar.
De ideale mogelijkheid om te genieten van karaktervolle charme met het  comfort van vandaag.


C

Wilt u een notitie aanmaken bij dit object of wilt u deze volgen, maak dan gratis een (zoek) profiel aan om van deze en meer extra's te profiteren!

Reageer direct Delen op Facebook Download brochure

Plattegrond

Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding

Kadaster

Kadaster afbeelding

Bezichtigen

Aanvraag Bezichtiging: Axelsestraat 128 - 4537ap - 399.000,- K.K.


Welke kleur heeft onderstaande 'Verstuur' knop?