Beukenstraat 10 Vogelwaarde € 489.000,- K.K.
1069m3
682m2
5
200m2
B
1983

Ben je op zoek naar een ruime, vrijstaande woning waar je je eigen droomplek van kunt maken? Deze prachtige woning in Vogelwaarde biedt alles wat je nodig hebt voor het perfecte gezinsleven. Met 5 slaapkamers, een heerlijk ruim perceel en vrij uitzicht over het land, is dit de ideale plek om thuis te komen. Hoewel deze woning wat liefde nodig heeft, biedt het een geweldige kans om je eigen stempel te drukken en jouw droomplek te creƫren. Met zoveel ruimte en mogelijkheden is het de perfecte plek voor een (jong) gezin om te groeien en herinneringen te maken.

Begane grond

Bij binnenkomst word je verwelkomd door een gezellige entree die leidt naar een slaap- of werkkamer, perfect door diegenen die een thuiskantoor nodig hebben. Ook bevindt zich hier een toilet met fonteintje en de meterkast.


De woonkamer is werkelijk een plaatje, met een ruime vide die voor een lichte en luchtige sfeer zorgt. Grote ramen bieden een prachtig uitzicht op de tuin en het omliggend landschap. De aluminium schuifpui leidt naar het ruimte buitenterras, ideaal voor ontspannen avonden en gezellige etentjes.


De halfopen keuken, destijds geplaatst door Van Belleghem keukens, is ruim opgezet voor de kookliefhebber. De keuken is voorzien van een inductiekookplaat, oven, stoomoven en magnetron. Het royale werkblad biedt voldoende ruimte voor al je culinaire creaties. Grenzend aan de keuken vind je de bijkeuken, compleet met wasmachine- en drogeraansluitingen. Hier vind je tevens ook de CV-opstelling (Remeha, 2019). Vanuit de bijkeuken heb je toegang tot de droge en ruime kelder, perfect voor extra opslag of het bewaren van je favorieten wijnen.
De garage is voorzien van een vliering en ruim genoeg voor het parkeren van een auto.


De serre, voorheen open, is nu voorzien van schuifbare beglazing, waardoor je snel kunt genieten van de prachtige tuin, ongeacht het weer. Elektrische verwarming zorgt voor comfort, zelfs op koelere dagen, zodat je het hele jaar door kunt genieten van het uitzicht.

1e verdieping

Via de trap in de woonkamer kom je op de bovenverdieping en heb je toegang tot nog eens vier slaapkamers en een badkamer. De grootste slaapkamer beschikt over een losse airco unit en een inloopkast, terwijl de overige slaapkamers zijn voorzien van handige knieschotten voor extra opbergruimte. De vlizotrap leidt naar de bergzolder, die zich uitstrekt over de gehele verdieping, waardoor er altijd genoeg ruimte is voor al je spullen.

Tuin

De achtertuin is gelegen op het westen en verzorgd aangelegd. Het houten tuinhuis biedt ruimte voor het opslaan van tuinmeubilair en is voorzien van elektra. De tuinverlichting zorgt voor een gezellige sfeer.


B

Wilt u een notitie aanmaken bij dit object of wilt u deze volgen, maak dan gratis een (zoek) profiel aan om van deze en meer extra's te profiteren!

Reageer direct Delen op Facebook Download brochure

Plattegrond

Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding

Kadaster

Kadaster afbeelding

Bezichtigen

Aanvraag Bezichtiging: Beukenstraat 10 - 4581bt - 489.000,- K.K.


Welke kleur heeft onderstaande 'Verstuur' knop?