Cruquiusstraat 10 Hulst € 489.000,- K.K.
642m3
348m2
4
155m2
C
1978

Aan de rand van Hulst, in de populaire Dullaertwijk, ligt deze vrijstaande woning met vier slaapkamers en twee badkamers.
Grenzend aan de vogelbuurt, in een doodlopende straat, woon je hier heerlijk rustig maar dichtbij alle voorzieningen.
De charmante woning met garage biedt een zee aan ruimte voor het hele gezin. 

Begane grond

Binnenkomst via de ruime lichte hal met toilet en meterkast. Via de hal heb je toegang tot zowel de woonkamer als de keuken.
De woonkamer is voorzien van een smaakvolle pvc-vloer en de strakke stenen omlijsting rond de haard is hier een echte blikvanger.
De schuifpui aan de achterzijde van de woonkamer zorgt voor een heerlijk uitzicht op de tuin en geeft directe toegang tot het achtergelegen terras. Vanuit de woonkamer heb je directe toegang tot de keuken.
De keuken is heerlijk ruim en uitgerust met een 5-pits kooktoestel van Boretti met eronder een grote oven en erboven een afzuigkap. Verder bevat de keuken een ingebouwde koelkast en een vaatwasser.
De ruime bijkeuken biedt plaats aan wasmachine en droger en hier vind je ook de achterdeur en de deur naar de garage.
De garage is voorzien van een elektrische sectionaaldeur en de zolder op de garage biedt enorm veel extra bergruimte.

1e verdieping

Via de overloop heb je toegang tot drie ruime slaapkamers en de eerste badkamer. Alle kamers zijn keurig afgewerkt en op de betonnen tussenvloer ligt een nette pvc-vloer.
De badkamer is uitgerust met een ligbad, douche, dubbele wastafel en een tweede toilet. 

2e verdieping

De zolder is recent omgevormd tot een slaapvertrek met tweede badkamer. Mooie, op maat gemaakte kasten zorgen ervoor dat je hier niet alleen heerlijk slaapt, maar ook je kleding en andere spullen stijlvol opgeborgen kunnen worden.
Achter een van de deuren hangt ook de cv-ketel die vernieuwd is in 2022. De badkamer en suite is uitgerust met een inloopdouche, dubbel wastafelmeubel en derde toilet.

Tuin

Aan de voorzijde is de tuin zeer onderhoudsvriendelijk met een oprit, een border met vaste planten en drie boompjes, die in de zomer voor de nodige schaduw zorgen.
Met een houten poort aan de zijkant van de woning heb je directe toegang tot de achtertuin. Hier vind je de houtopslag en vrijstaande houten berging voorzien van elektra.
Twee grote terrassen zorgen dat je altijd een plekje in zon of schaduw kunt vinden en de leibomen rondom zorgen voor de nodige privacy in de zomermaanden. Heerlijk beschut kom je hier helemaal tot rust...


C

Wilt u een notitie aanmaken bij dit object of wilt u deze volgen, maak dan gratis een (zoek) profiel aan om van deze en meer extra's te profiteren!

Reageer direct Delen op Facebook Download brochure

Plattegrond

Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding

Kadaster

Kadaster afbeelding

Bezichtigen

Aanvraag Bezichtiging: Cruquiusstraat 10 - 4561ms - 489.000,- K.K.


Welke kleur heeft onderstaande 'Verstuur' knop?