Steenstraat 7 Hulst € 879.000,- K.K.
Winkelruimte
2540m3
439m2
488m2
G
1870

Ruim representatief bedrijfs- kantoorpand met royaal appartement en eigen parkeergelegenheid, gelegen op een zichtlocatie in het centrum van Hulst. Het betreft een rijksmonument.

Bouwjaar:  1870
Perceel oppervlakte: 439 m2
Oppervlakte bedrijfsruimte: 488 m2
Oppervlakte appartement: ca. 145 m2

Dit ruime kantoor-  bedrijfspand is gelegen op een A1 locatie midden in het historisch centrum van Hulst, tegenover de ingang van de Basiliek en op een steenworp afstand van de Markt. De Steenstraat 5 en 7 zijn ooit gebouwd als separate panden, wat aan de buitenzijde nog goed zichtbaar is, intern zijn de panden in elkaar verweven.

Begane grond

Bedrijfsruimte:
Entree van het pand via een portaal middels schuifdeuren, direct aan de rechterzijde is toegang tot een kantoorruimte.
Vanuit het portaal komt men het winkelgedeelte binnen met aparte spreekruimte en balies. Achter de balies is de bedrijfsruimte gelegen welke achterin doorloopt tot een keuken/dagverblijf. Deze ruimte geeft ook toegang tot een toilet, vanuit de keuken is een trap naar de verdieping boven het achterste gedeelte.
Een hal aansluitend aan de algemene bedrijfsruimte geeft toegang tot een tweede toilet, de kelder en nog een kantoor. Hier bevindt zich ook de trap naar het appartement en een buitendeur die toegang geeft tot de parkeergelegenheid.

1e verdieping

Verdieping achterzijde bij bedrijfsruimte:
Verdieping aan de achterzijde van het pand boven het keukengedeelte is ingedeeld met een open ruimte met keukenblok en een tweetal kamers. In de hal zit een buitendeur die toegang geeft tot een terras nu in gebruik bij het appartement.


Verdieping voorzijde bij bedrijfsruimte:
Een centrale hal op de eerste verdieping geeft toegang tot een kantoor, badkamer en dagverblijf. Dit gedeelte is in gebruik bij de apotheek.


Het appartement:
Via de achterzijde komt men in de gemeenschappelijke hal met het bedrijfsgedeelte welke toegang geeft tot de trap naar de verdieping. Vanuit deze hal op de verdieping komt men in het prive gedeelte van het appartement met hal, toilet, royale woonkamer met open keuken. De woonkamer is ingedeeld met een zit- en eetgedeelte. Vanuit de woonkamer heeft men een prachtig zicht op de basiliek. Het terras is gelegen achter de keuken.


 

2e verdieping

Verdieping voorzijde bij bedrijfsruimte:
Tweede verdieping is bereikbaar met een vaste trap en is bij de apotheek in gebruik als opslagruimte. Verder hangen hier de CV ketels voor verwarming van het pand.

Appartement:
De karakteristieke trappartij in de woonkamer geeft toegang tot de tweede verdieping met twee slaapkamers en de badkamer. Badkamer is ingedeeld met twee wastafels en een bad met douche.
Een vlizo trap geeft toegang tot de bergzolder.
Bijzonderheden

Bestemming:
Het object valt onder het geldende bestemmingsplan ‘Binnenstad Hulst Geconsolideerd’. Dit bestemmingsplan is vastgesteld door de Gemeenteraad op 10 maart 2020. Het object heeft op basis van dit plan de bestemming ‘Centrumdoeleinden’.
Energielabel:
Energielabel: G
Bijzonderheden:
Het pand is een Rijksmonument. In 2023 is het dak volledig vernieuwd het pand is verder voorzien van airco en er is een alarminstallatie aanwezig.
Door de bestemming centrum doeleinden is het pand voor velerlei doeleinden geschikt.
Het appartement is verhuurd en zal in verhuurde staat worden verkocht. 


G

Wilt u een notitie aanmaken bij dit object of wilt u deze volgen, maak dan gratis een (zoek) profiel aan om van deze en meer extra's te profiteren!

Reageer direct Delen op Facebook Download brochure

Plattegrond

Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding

Kadaster

Kadaster afbeelding

Bezichtigen

Aanvraag Bezichtiging: Steenstraat 7 - 4561ar - 879.000,- K.K.


Welke kleur heeft onderstaande 'Verstuur' knop?