Weverij 14 Heikant Project: Weverij € 675.000,- v.o.n.
693m3
769m2
4
159m2
A
2023

Deze moderne royale woning bevindt zich momenteel in de afbouwfase en is dus op korte termijn bewoonbaar. De comfortabele woning biedt een compleet woonprogramma op de begane grond met slaap- en badkamer en is dus ook zeer geschikt om gelijkvloers te bewonen.


Volledig volgens de laatste eisen en normen gebouwd woon je hier duurzaam en energiezuinig. De woning is optimaal geïsoleerd, gasloos gebouwd en uitgerust met een warmtepomp, elektrische boiler en zonnepanelen.


Met twee badkamers en vier slaapkamers is dit een heerlijke gezinswoning. De hoge plafonds en grote raampartijen maken de woning heerlijk licht en met de grote schuifpui verbind je de woonkamer met het buitenleven.

Begane grond

Hal met meterkast, toilet en trap naar verdieping. Slaapkamer met badkamer en suite. Woonkamer met open keuken, grote raampartijen met schuifpui en loopdeur. Ruime bijkeuken waarin ook de techniek voorzien is en plaats is voor het witgoed. 

1e verdieping

3 ruime slaapkamers en een badkamer.

Bijzonderheden

De woning is voorzien van een geïsoleerde garage van ruim 30m2.
Voor tegels en sanitair is een stelpost opgenomen en deze zijn door kopers nog vrij te kiezen.


A

Wilt u een notitie aanmaken bij dit object of wilt u deze volgen, maak dan gratis een (zoek) profiel aan om van deze en meer extra's te profiteren!

Delen op Facebook Download brochure

Plattegrond

Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding

Kadaster

Geen kadasterafbeelding beschikbaar