Rapenburg 93 Vogelwaarde € 889.000,- K.K.
950m3
5660m2
6
280m2
B
1915

Hidden Treasure: Welkom in deze adembenemende vrijstaande woning met een tuin die het hart sneller doet kloppen. Deze in 2016 onder architectuur verbouwde woning heeft een weelderige parkachtige tuin die zorgt voor een oase van rust en ontspanning.
Deze idylle is aangevuld met een verwarmd zwembad van 10 x 4,5 meter en een poolhouse met veranda en buiten douche.

Begane grond

De woonkeuken aan de achterzijde is strak en modern uitgebouwd en voorzien van vloerverwarming. De grote ramen zijn verwerkt in gepoedercoat stalen kozijnen en deuren. Hierdoor wordt er een spectaculair uitzicht op de tuin gegarandeerd.
De ruimte leent zich voor de plaatsing van een grote eettafel. Hier zorgt de op afstand bedienbare gashaard voor sfeervolle warmte. Ook is er een rechtstreeks verbinding met de grote veranda. Een heerlijke plek om tot laat in de avond met familie en vrienden te genieten van een diner, barbecue of gezellige borrel. De keuken zelf is een droom voor elke hobbykok en is op maat gemaakt door Kitchen Concepts. Alle benodigde apparatuur is aanwezig: een wijnklimaatkast met twee zones, stoomoven, vacuümlade, een luxe Viking fornuis met 6 gaspitten, een bakplaat en twee ovens met een bijbehorende industriële afzuigkap en een ruime koel-vriescombinatie. Het spoeleiland biedt de mogelijkheid om er gezellig met krukken aan te zittenen. Het betonnen aanrechtblad geeft het geheel een stoer karakter. De vaatwasser en de Quooker kraan maken het plaatje compleet.De royale living biedt diverse mogelijkheden voor de inrichting van een grote lounge zithoek en een eetkameropstelling. De sfeer wordt hier versterkt door de white-wash eiken visgraatparketvloer en de grote open haard met de blauwstenen schouw.
De schuifpuien creëren een naadloze verbinding tussen de living, de veranda en de tuin. Waardoor binnen en buiten op harmonieuze wijze samenkomen.
Naast de woonkamer zijn er op de begane grond nog twee slaapkamers en een ruim kantoor aanwezig. De oorspronkelijke opkamer is verbouwd tot een badkamer met een inloopdouche, toilet en een wastafel.

1e verdieping

Op de verdieping bevinden zich vier (slaap)kamers en een tweede badkamer met een ligbad, een aparte douche, een toilet en twee wastafels.

Tuin

De tuin is een waar paradijs, onder architectuur aangelegd, met oog voor detail en perfectie. Met diverse idyllische terrassen, majestueuze bomen, prachtige plantenborders, sierlijke grassen en een weelderig gazon, is elk hoekje van de tuin een plek om te koesteren.
De sfeervolle verlichting zorgt voor een betoverende ambiance, zowel overdag als 's avonds. Dit is de ideale plek om te ontspannen, te genieten van de natuur en te ontsnappen aan de drukte van het dagelijkse leven.

Bijzonderheden

Het perceel van 5.660 m2 biedt niet alleen een hoge mate van privacy, maar ook de mogelijkheid om paarden te houden. Desgewenst kan een aangrenzend perceel van 5.080 m2 worden aangekocht, compleet met paardenweide, rijbak en stallen. 
Vogelwaarde is in 1936 ontstaan uit samenvoeging van de gemeenten Boschkapelle, Hengstdijk, Ossenisse en Stoppeldijk. Het dorp hoort bij de gemeente Hulst en is door het oppervlakte één van de grootste dorpen van Nederland, dat voor bijna 90% uit landerijen bestaat.
Hierdoor is de omgeving aantrekkelijk voor natuurliefhebbers en er zijn pareltjes te ontdekken per fiets. Het dorp heeft een actief verenigingsleven met een tennis-, turn-, voetbal-, volksdans-, en carnavalsvereniging. Ook zijn er op korte afstand diverse basisscholen, kinderopvang en supermarkten. De op 9 kilometer gelegen historische vestigingsstad Hulst is een stad voor échte Bourgondiërs en levensgenieters. Binnen de vestigingswallen heeft het centrum een uitgebreid aanbod van winkels en boetiekjes, uitstekende restaurants, cafés en mooie terrassen. Mede hierdoor heeft Hulst een aantrekkingskracht op toeristen. Vogelwaarde ligt ook centraal tussen Terneuzen, Goes, Middelburg en Vlissingen en op circa 45 kilometer van Antwerpen, Breskens en Sluis.


Laat u verrassen door deze unieke woning die een levensstijl van luxe, comfort en ongeëvenaarde schoonheid biedt. U bent van harte uitgenodigd om dit tijdens een bezichtiging zelf te komen ervaren.


B

Wilt u een notitie aanmaken bij dit object of wilt u deze volgen, maak dan gratis een (zoek) profiel aan om van deze en meer extra's te profiteren!

Reageer direct Delen op Facebook Download brochure

Plattegrond

Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding

Kadaster

Kadaster afbeelding

Bezichtigen

Aanvraag Bezichtiging: Rapenburg 93 - 4581ac - 889.000,- K.K.


Welke kleur heeft onderstaande 'Verstuur' knop?