Waterzande 0ong Kloosterzande Project: Waterzande € 361.790,- v.o.n.
397m3
129m2
3
108m2
361.790,- v.o.n.

Bouwnummer 1.02 rijwoning


In de nabijheid van het gezellige Kloosterzande en het bruisende Hulst zal de komende jaren een nieuw dorp gaan verrijzen in Zeeuws-Vlaanderen, Waterzande, een verborgen parel om te wonen. Buitengewoon leven in een unieke omgeving tussen water en groen. Een walhalla voor watersport- en natuurliefhebbers maar ook voor Bourgondiërs. Snuif de geur van de zee op tijdens een wandeling of fietstocht. Zelfs met woorden als ‘uniek’ en ‘uitzonderlijk’ slaag je er niet in om Waterzande in z’n totaliteit te beschrijven. Hier kom je thuis op een bijzondere plek.
Aan het voormalige veerplein, waar jarenlang de veerboot over de Westerschelde vertrok, verschijnt een nieuwe woonomgeving. Hier is rust geen modewoord, maar de realiteit. Hier leef je mét de natuur, het eeuwige water, beleef je de kust en polders als nooit tevoren.
Er verschijnen zowel woningen als appartementen. In fase I komen 85 wooneenheden, waarvan 45 woningen en 40 appartementen. De nadruk ligt op duurzaamheid, comfort en een hoogwaardige afwerking.
Wil je meer weten over dit project? Contacteer ons en we helpen je graag verder.

Begane grond

Luxe afgewerkte tussenwoning met op de begane grond een ruime inkomhal met gastentoilet en berging. Aansluitend kom je in de leefruimte met de keuken in U-opstelling voorzien van inbouwapparatuur, trap naar de verdieping met daaronder een praktische trapkast. De achterzijde is ingericht als zithoek en heeft toegang tot de tuin middels een schuifpui in de achtergevel.

1e verdieping

Op de verdieping zijn er drie slaapkamers waarvan de master-bedroom beschikt over een eigen badkamer met inloopdouche en wastafel. Op de overloop is een tweede badkamer voorzien met een inloopdouche, toilet, dubbele wastafel en mogelijkheid voor witgoed

2e verdieping

De tweede verdieping is te gebruiken als (berg)zolderruimte.

Tuin

 In de tuin wordt een praktische berging geplaatst. Aan de achterzijde is een ruime gemeenschappelijke groenstroom. Parkeergelegenheid is voldoende voorzien in de omgeving.


Wilt u een notitie aanmaken bij dit object of wilt u deze volgen, maak dan gratis een (zoek) profiel aan om van deze en meer extra's te profiteren!

Delen op Facebook Download brochure

Plattegrond

Geen plattegrond beschikbaar

Kadaster

Geen kadasterafbeelding beschikbaar