Waterzande 2ong Walsoorden Project: Waterzande € 605.000,- v.o.n.
449m3
418m2
4
118m2
A
2023

Bouwnummer: 1.18 2 onder 1 kap


Luxe afgewerkte twee onder een kap woning met entree aan de zijkant. Via de ruime hal met gastentoilet en garderobe kom je in de tussenruimte met berging en trap naar de 1e verdieping.  Aan de voorzijde van de woning is de eetruimte gesitueerd met daarin de keukenopstelling met luxe inbouw apparatuur. Aan de achterzijde bevindt zich de leefruimte met schuifpui naar het terras. Op de verdieping zijn vier slaapkamers waarvan de master bedroom beschikt over een badkamer en-suite met een inloopdouche en dubbele wastafel. Daarnaast is er een aparte toiletruimte en een tweede badkamer voorzien van een inloopdouche en dubbele wastafel. In de tuin wordt een praktische berging geplaatst en aan de voorzijde van de woning mogelijkheid om twee auto’s te parkeren.
Wil je meer weten over dit project? Contacteer ons en we helpen je graag verder.

Begane grond

Luxe afgewerkte twee onder een kap woning met entree aan de zijkant. Via de ruime hal met gastentoilet en garderobe kom je in de tussenruimte met berging en trap naar de 1e verdieping. Aan de voorzijde van de woning is de eetruimte gesitueerd met daarin de keukenopstelling met luxe inbouw apparatuur. Aan de achterzijde bevindt zich de leefruimte met schuifpui naar het terras.

1e verdieping

Op de verdieping zijn vier slaapkamers waarvan de master bedroom beschikt over een badkamer en-suite met een inloopdouche en dubbele wastafel. Daarnaast is er een aparte toiletruimte en een tweede badkamer voorzien van een inloopdouche en dubbele wastafel.

Tuin

 In de tuin wordt een praktische berging geplaatst en aan de voorzijde van de woning mogelijkheid om twee auto’s te parkeren.


A

Wilt u een notitie aanmaken bij dit object of wilt u deze volgen, maak dan gratis een (zoek) profiel aan om van deze en meer extra's te profiteren!

Delen op Facebook Download brochure

Plattegrond

Geen plattegrond beschikbaar

Kadaster

Geen kadasterafbeelding beschikbaar