Waterzande 2ong Kloosterzande Project: Waterzande € 526.350,- v.o.n.
449m3
418m2
4
118m2
526.350,- v.o.n.

Bouwnummer: 1.18 2 onder 1 kap


In de nabijheid van het gezellige Kloosterzande en het bruisende Hulst zal de komende jaren een nieuw dorp gaan verrijzen in Zeeuws-Vlaanderen, Waterzande, een verborgen parel om te wonen. Buitengewoon leven in een unieke omgeving tussen water en groen. Een walhalla voor watersport- en natuurliefhebbers maar ook voor Bourgondiërs. Snuif de geur van de zee op tijdens een wandeling of fietstocht. Zelfs met woorden als ‘uniek’ en ‘uitzonderlijk’ slaag je er niet in om Waterzande in z’n totaliteit te beschrijven. Hier kom je thuis op een bijzondere plek.
Aan het voormalige veerplein, waar jarenlang de veerboot over de Westerschelde vertrok, verschijnt een nieuwe woonomgeving. Hier is rust geen modewoord, maar de realiteit. Hier leef je mét de natuur, het eeuwige water, beleef je de kust en polders als nooit tevoren.
Er verschijnen zowel woningen als appartementen. In fase I komen 85 wooneenheden, waarvan 45 woningen en 40 appartementen. De nadruk ligt op duurzaamheid, comfort en een hoogwaardige afwerking.
Wil je meer weten over dit project? Contacteer ons en we helpen je graag verder.

Begane grond

Luxe afgewerkte twee onder een kap woning met entree aan de zijkant. Via de ruime hal met gastentoilet en garderobe kom je in de tussenruimte met berging en trap naar de 1e verdieping. Aan de voorzijde van de woning is de eetruimte gesitueerd met daarin de keukenopstelling met luxe inbouw apparatuur. Aan de achterzijde bevindt zich de leefruimte met schuifpui naar het terras.

1e verdieping

Op de verdieping zijn vier slaapkamers waarvan de master bedroom beschikt over een badkamer en-suite met een inloopdouche en dubbele wastafel. Daarnaast is er een aparte toiletruimte en een tweede badkamer voorzien van een inloopdouche en dubbele wastafel.

Tuin

 In de tuin wordt een praktische berging geplaatst en aan de voorzijde van de woning mogelijkheid om twee auto’s te parkeren.


Wilt u een notitie aanmaken bij dit object of wilt u deze volgen, maak dan gratis een (zoek) profiel aan om van deze en meer extra's te profiteren!

Delen op Facebook Download brochure

Plattegrond

Geen plattegrond beschikbaar

Kadaster

Geen kadasterafbeelding beschikbaar