Waterzande 3ong Kloosterzande Project: Waterzande € 724.790,- v.o.n.
523m3
627m2
5
144m2
724.790,- v.o.n.
2022

Bouwnummer: 1.23 vrijstaand


In de nabijheid van het gezellige Kloosterzande en het bruisende Hulst zal de komende jaren een nieuw dorp gaan verrijzen in Zeeuws-Vlaanderen, Waterzande, een verborgen parel om te wonen. Buitengewoon leven in een unieke omgeving tussen water en groen. Een walhalla voor watersport- en natuurliefhebbers maar ook voor Bourgondiërs. Snuif de geur van de zee op tijdens een wandeling of fietstocht. Zelfs met woorden als ‘uniek’ en ‘uitzonderlijk’ slaag je er niet in om Waterzande in z’n totaliteit te beschrijven. Hier kom je thuis op een bijzondere plek.
Aan het voormalige veerplein, waar jarenlang de veerboot over de Westerschelde vertrok, verschijnt een nieuwe woonomgeving. Hier is rust geen modewoord, maar de realiteit. Hier leef je mét de natuur, het eeuwige water, beleef je de kust en polders als nooit tevoren.
Er verschijnen zowel woningen als appartementen. In fase I komen 85 wooneenheden, waarvan 45 woningen en 40 appartementen. De nadruk ligt op duurzaamheid, comfort en een hoogwaardige afwerking.
Wil je meer weten over dit project? Contacteer ons en we helpen je graag verder.

Begane grond

Luxe afgewerkte vrijstaande woning met op de begane grond een ruime, lichte hal met toilet en toegang tot het woongedeelte in L-vorm. De ruime keuken is voorzien van een kookeiland met luxe inbouwapparatuur. Daarnaast is van hieruit de berging toegankelijk. De leefruimte bevindt zich over de gehele breedte aan de achterzijde van de woning. Als extra heeft dit type woning een slaapkamer met badkamer en-suite op de begane grond.

1e verdieping

De trap naar de 1e verdieping is in de woonkamer gesitueerd. Op de verdieping zijn er 4 slaapkamers waarvan 1 slaapkamer beschikt over een eigen badkamer en-suite uitgevoerd met inloopdouche en wastafel. Daarnaast is er nog een derde badkamer aan de voorzijde van de woning met ligbad, tweede toilet en wastafel. Aan de achterzijde is nog een buitenterras aanwezig toegankelijk vanuit de master bedroom.

Tuin

In de tuin wordt een praktische berging geplaatst en aan de voorzijde van de woning is er mogelijkheid om twee auto’s te parkeren op eigen terrein. Het perceel is prachtig gelegen en heeft zich over het fraaie polderlandschap.


Wilt u een notitie aanmaken bij dit object of wilt u deze volgen, maak dan gratis een (zoek) profiel aan om van deze en meer extra's te profiteren!

Delen op Facebook Download brochure

Plattegrond

Geen plattegrond beschikbaar

Kadaster

Geen kadasterafbeelding beschikbaar