Waterzande 3ong Walsoorden Project: Waterzande € 804.650,- v.o.n.
523m3
627m2
5
144m2
A
2022

Bouwnummer: 1.23 vrijstaand


Luxe afgewerkte vrijstaande woning met op de begane grond een ruime, lichte hal met toilet en toegang tot het woongedeelte in L-vorm. De ruime keuken is voorzien van een kookeiland met luxe inbouwapparatuur. Daarnaast is van hieruit de berging toegankelijk. De leefruimte bevindt zich over de gehele breedte aan de achterzijde van de woning. Als extra heeft dit type woning een slaapkamer met badkamer en-suite op de begane grond. De trap naar de 1e verdieping is in de woonkamer gesitueerd. Op de verdieping zijn er 4 slaapkamers waarvan 1 slaapkamer beschikt over een eigen badkamer en-suite uitgevoerd met inloopdouche en wastafel. Daarnaast is er nog een derde badkamer aan de voorzijde van de woning met ligbad, tweede toilet en wastafel. Aan de achterzijde is nog een buitenterras aanwezig toegankelijk vanuit de master bedroom. In de tuin wordt een praktische berging geplaatst en aan de voorzijde van de woning is er mogelijkheid om twee auto’s te parkeren op eigen terrein. Het perceel is prachtig gelegen en heeft zich over het fraaie polderlandschap.
Wil je meer weten over dit project? Contacteer ons en we helpen je graag verder.

Begane grond

Luxe afgewerkte vrijstaande woning met op de begane grond een ruime, lichte hal met toilet en toegang tot het woongedeelte in L-vorm. De ruime keuken is voorzien van een kookeiland met luxe inbouwapparatuur. Daarnaast is van hieruit de berging toegankelijk. De leefruimte bevindt zich over de gehele breedte aan de achterzijde van de woning. Als extra heeft dit type woning een slaapkamer met badkamer en-suite op de begane grond.

1e verdieping

De trap naar de 1e verdieping is in de woonkamer gesitueerd. Op de verdieping zijn er 4 slaapkamers waarvan 1 slaapkamer beschikt over een eigen badkamer en-suite uitgevoerd met inloopdouche en wastafel. Daarnaast is er nog een derde badkamer aan de voorzijde van de woning met ligbad, tweede toilet en wastafel. Aan de achterzijde is nog een buitenterras aanwezig toegankelijk vanuit de master bedroom.

Tuin

In de tuin wordt een praktische berging geplaatst en aan de voorzijde van de woning is er mogelijkheid om twee auto’s te parkeren op eigen terrein. Het perceel is prachtig gelegen en heeft zich over het fraaie polderlandschap.


A

Wilt u een notitie aanmaken bij dit object of wilt u deze volgen, maak dan gratis een (zoek) profiel aan om van deze en meer extra's te profiteren!

Delen op Facebook Download brochure

Plattegrond

Geen plattegrond beschikbaar

Kadaster

Geen kadasterafbeelding beschikbaar