Steenstraat 3 Hulst € 2.500,- p.m.
Winkelruimte
165m2
3
238m2
2.500,- p.m.
1646

 Ruime winkel – bedrijfsruimte in monumentaal pand. Gelegen op een  A1 locatie in het centrum van Hulst tegenover de imposante basiliek, omgeven door winkels en horeca.  Deze commerciële ruimte beschikt over de bestemming centrum doeleinden en is dan ook voor veel doeleinden bruikbaar.

Begane grond

Via de klassieke pui met dubbele deuren  komt men direct binnen in de royale winkelruimte.  Midden in het pand is de grote trappartij, met vide, welke toegang geeft tot de eerste verdieping. Onder de trappartij is nog een praktische bergruimte. De vloer op de begane grond is belegd met een travertin tegel. Achterin het pand bevindt zich het toilet en pantry. Hier is ook een uitgang – doorgang naar de Grote zwanenstraat. Ideaal van aanvoer.

1e verdieping

De eerste verdieping is een open ruimte van wel ca. 120 m2. Van hieruit heeft men een prachtig zicht op de basiliek.

2e verdieping

Tweede verdieping is ingedeeld met de overloop en twee kamers. Deze verdieping is totaal groot ca. 40 m2.  Hier hangt ook de CV ketel.

Bijzonderheden

Neem contact met ons op en we bekijken de mogelijkheden om deze ruimte in te vullen  


Wilt u een notitie aanmaken bij dit object of wilt u deze volgen, maak dan gratis een (zoek) profiel aan om van deze en meer extra's te profiteren!

Reageer direct Delen op Facebook Download brochure

Plattegrond

Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding

Kadaster

Kadaster afbeelding

Bezichtigen

Aanvraag Bezichtiging: Steenstraat 3 - 4561ar - 2.500,- p.m.


Welke kleur heeft onderstaande 'Verstuur' knop?