Lekenbroederstraat 22 Kloosterzande Project: Lekenbroederstraat € 457.500,- v.o.n.
575m3
239m2
3
140m2
457.500,- v.o.n.
2024

In het nieuwbouwplan “Zoutedijk” te Kloosterzande zullen zes vrijstaande woningen met berging en carport in geschakelde vorm worden verwezenlijkt met een eigentijds ontwerp. In deze jonge wijk aan de rand van het dorp is het heerlijk wonen. Met een speelweide aan de overkant van de straat en daarachter vrij uitzicht over het akkerland geniet je hier van de rust en kunnen de kinderen naar hartenlust buitenspelen.


Alle woningen worden uiteraard gasloos gebouwd conform alle isolatie-eisen anno 2021. Rondom zal gebruik gemaakt worden van hoogwaardige aluminium kozijnen met HR++ beglazing en comfortabele vloerverwarming.

Begane grond

Overdekte entree in de zijgevel aan de voorzijde van de woning. Hal met meterkast en toiletruimte. Aansluitend komt men in de woonkeuken. Voor de keuken is geen stelpost opgenomen in de koopsom. Keuken en woonkamer worden gescheiden door de gesloten trappartij centraal in de leefruimte. Het zitgedeelte van de woonkamer bevindt zich over de gehele breedte van de woning. In de achtergevel worden openslaande tuindeuren voorzien zodat er een directe verbinding ontstaat met de tuin. Via de bijkeuken is er toegang tot de inpandige berging.

1e verdieping

Op de verdieping heb je vanaf de overloop toegang tot de drie slaapkamers en de badkamer. Voor het tegelwerk en sanitair is een stelpost opgenomen.

Tuin

De achtertuin is gericht op het westen en dit betekent dat je hier vanaf de middag tot in de avond van de zon kunt genieten!

Bijzonderheden

Prijzen vanaf €457.500,00
Voor meer informatie neem contact met ons op.


Wilt u een notitie aanmaken bij dit object of wilt u deze volgen, maak dan gratis een (zoek) profiel aan om van deze en meer extra's te profiteren!

Delen op Facebook Download brochure

Plattegrond

Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding

Kadaster

Geen kadasterafbeelding beschikbaar