Hoefkensdijk 12 Kuitaart € 550.000,- K.K.
502m3
8645m2
3
141m2
B
2002

Het kleinste dorpje van de gemeente Hulst is Kuitaart. Het dorp met ongeveer 250 inwoners beschikt over een prachtige omgeving. De nederzetting is na 1615 ontstaan als dijkdorp. Het is een dorp met lintbebouwing. Dwars door het dorp loopt de weg van Hulst naar Perkpolder. Direct ten zuiden en westen van Kuitaart ligt de kreek en natuurgebied de Vogel.
De Hoefkensdijk is de dijk ten oosten van Kuitaart en ten zuidwesten van Lamswaarde. Dit buurtschap bestaat uit een tiental huizen en boerderijen.
Hoefkensdijk 12 is er hier een van, de woning zelf ligt direct aan de rustige dijk en vanaf de dijk is niet zichtbaar hoeveel ruimte en vrijheid er verscholen ligt achter de leuke woning.

Begane grond

Via de houten poort betreed je het terrein en heb je direct overzicht over het hele terrein. De woning bevindt zich meteen rechts en via een paar treden kom je op het houten terras waar ook de toegangsdeur tot de woning is gesitueerd. Via deze deur kom je in de gang met de vaste trap naar de verdieping en toegang tot de kelder en woonkamer. Een daklicht zorgt hier voor een natuurlijke lichtinval. De woonkamer is naar achter uitgebouwd en hierdoor is een grote L-vormige ruimte ontstaan. Met de grote ramen aan de achterzijde en het grote daklicht is het hier heerlijk licht en ruimtelijk. De betonnen ondervloer is afgewerkt met een nette laminaatvloer en wanden en plafonds zijn strak afgewerkt.


 In de gang tussen woonkamer en keuken vind je het toilet waarachter de cv-ketel is weggewerkt en tegenover het toilet zit de badkamer met bad, wastafelmeubel met bergkast en handdoekradiator.


 De keuken ligt twee treden lager dan de woonkamer en hier ligt een nette terracotta plavuizenvloer. De smaakvolle keuken is opgesteld in een u-vorm en uitgerust met diverse inbouwapparatuur zoals een gaskookplaat met afzuigkap, oven, magnetron, koelkast en vaatwasser. Aan de voorzijde van de keuken vind je de meterkast.

1e verdieping

Boven op de overloop zit direct tegenover het trapgat een ingebouwde kast. Verder heb je toegang tot drie slaapkamers, de tweede en een aparte ruimte voor de wasmachine en droger.  De grootste slaapkamer is ruim en licht en beslaat de hele diepte van de oorspronkelijke woning. De kamer heeft zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde een dakraam. De twee andere slaapkamers zijn gespiegeld aan elkaar en bevinden zich aan de andere zijde van de woning. Deze kamers hebben zowel een dakraam als een vast raam in de zijgevel. De tweede badkamer is voorzien van een douche, wastafelmeubel en een tweede toilet.

Tuin

Aan de woning vast zit een stenen berging die je vanaf het verhoogde terras bereikt. Het terras is uitgevoerd in hout en biedt een prachtig zicht over het perceel en de grote schuur achter de woning waarin drie paardenboxen en bergruimte voorzien is. Verder staat er nog een vrijstaande houten berging en is het perceel afgezet als paardenwei. Met een weids uitzicht naar achter toe is het hier heerlijk wonen.


B

Wilt u een notitie aanmaken bij dit object of wilt u deze volgen, maak dan gratis een (zoek) profiel aan om van deze en meer extra's te profiteren!

Reageer direct Delen op Facebook Download brochure

Plattegrond

Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding

Kadaster

Kadaster afbeelding

Bezichtigen

Aanvraag Bezichtiging: Hoefkensdijk 12 - 4584rr - 550.000,- K.K.


Welke kleur heeft onderstaande 'Verstuur' knop?