Drostlaan 7 Sluiskil € 349.500,- K.K.
662m3
899m2
5
158m2
349.500,- K.K.
1969

Wonen in alle rust en privacy, omgeven door groen in deze royale vrijstaande semibungalow met alle woonfuncties op de begane grond, 5 slaapkamers, aangebouwde garage/beging en ruime tuin.
Deze royale vrijstaande woning is gelegen op een fraaie woonlocatie aan de rand van Sluiskil met voorzieningen als supermarkt, warme bakker en slagerij op korte afstand. De mooie groene locatie biedt, door de achtergelegen voormalige voetbalvelden en het vele groen rondom de woning, absolute privacy. De te moderniseren woning is in 1969 traditioneel gebouwd als bungalow en later uitgebreid met een ruime opbouw waardoor er 50m² extra woonoppervlakte is bijgekomen. De kozijnen zijn rondom in hout en grotendeels voorzien van dubbele beglazing. De woning wordt verwarmd middels gevelkachels.

Begane grond

De luifel boven de entree zorgt voor een droge binnenkomst in de ruime hal met meterkast, trap naar de verdieping en directe toegang tot alle vertrekken.
De karaktervolle woonkamer met balkenplafond en leistenen vloer is aan de voorzijde van de woning gelegen en biedt een mooi vrij zicht de straat in. De gesloten woonkeuken biedt een mooi zicht op de tuin en is direct achter de woonkamer gelegen tegen de tuin en zou met de nodige aanpassingen bij de woonkamer getrokken kunnen worden om zo een leefruimte van ruim 53m² te creëren.
De begane grond beschikt over 3 slaapkamers en de badkamer met douche en was meubel. Een van de slaapkamers wordt momenteel als wasruimte gebruikt.

1e verdieping

Op de verdieping bevindt zich een royale overloop met twee slaapkamers van 14m² en 17m². De overloop is ideaal voor realiseren van een mooie studeerhoek of hobbyruimte.

Tuin

De achtertuin is een groene oase van rust en ideaal op het zuidwesten gelegen. De tuin is aangelegd met groot terras, vijverpartijen, bosschages, bomen en 2 buiten volières. Vanuit de tuin is de garage/berging bereikbaar.

Bijzonderheden

Is het moderniseren van een woning voor jou geen bezwaar en ben je liefhebber van ruimte, rust, privacy en tuinieren. Dan is deze royale vrijstaande woning echt iets voor jou. Twijfel dan ook niet een maak snel een afspraak voor een bezichtiging, voor u te laat bent!


 


Wilt u een notitie aanmaken bij dit object of wilt u deze volgen, maak dan gratis een (zoek) profiel aan om van deze en meer extra's te profiteren!

Reageer direct Delen op Facebook Download brochure

Plattegrond

Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding

Kadaster

Kadaster afbeelding

Bezichtigen

Aanvraag Bezichtiging: Drostlaan 7 - 4541ep - 349.500,- K.K.


Welke kleur heeft onderstaande 'Verstuur' knop?