Axelsestraat 13 Terneuzen € 375.000,- K.K.
965m3
163m2
2
253m2
C
1923

Fraai afgewerkt en instap klaar woon werk pand, gelegen op een gunstige locatie nabij het centrum van Terneuzen. Het royale pand heeft bestemming “Gemengd” en heeft een vloeroppervlakte van 136m² op de begane grond en een bovenwoning van 117m² met dubbel dakterras. Dit volledig gemoderniseerd woon werk pand biedt door de bestemming Gemengd vele mogelijkheden.
Detailhandel, kantoren, dienstverlening of maatschappelijke voorzieningen kunnen perfect op de begane grond en dat dan in combinatie met wonen in de moderne bovenwoning op de 1e en 2e verdieping.
De gunstige en centrale ligging nabij de binnenstad van Terneuzen is een extra troef. Voorzieningen als een supermarkt, winkelstraat ‘’de Noordstraat”, het Theater, de Bioscoop, de Scheldeboulevard en diverse gezellige eetgelegenheden zijn op wandelafstand bereikbaar, maar ook de verbindingswegen naar de Westerscheldetunnel en het Belgisch achterland zijn binnen 5 tot 10 autominuten bereikbaar.

Begane grond

Binnenkomst in de hal met ontvangstruimte, meterkast, trap naar de verdieping en kleine kelderruimte.
De ontvangstruimte is voorzien van een balie en geeft toegang tot de werkkamer en spreekkamer met toilet en keuken. Achter de spreekkamer zijn aansluitend nog een ruime werkkamer en bergruimte gelegen.
De ruime werkkamer wordt momenteel als logeerkamer gebruikt. De bergruimte geeft via een kleine hal toegang tot de achtergelegen achterom.   

1e verdieping

Overloop met toilet, vaste kast, klein balkon, vaste trap naar de 2e verdieping en toegang tot de royale woonkamer met aansluitend de half open keuken. 
De royale woonkamer van 10meter diep is modern en sfeervol afgewerkt met laminaatvloer, inbouwspots en vaste kasten voor de TV en audio.
Aansluitend is de half open woonkeuken, waar tevens de witgoed aansluitingen netjes zijn weggewerkt achter een vaste kast.
De keuken is compleet uitgevoerd met inbouwapparatuur zoals inductiekookplaat, afzuigkap, combioven met magnetronfunctie, vaatwasmachine, Amerikaanse koelkast en geeft via de dubbele schuifdeur toegang tot het dakterras en aansluitend de afsluitbare overkapping.

2e verdieping

Zolderverdieping ingedeeld als luxe suite. De royale slaapkamer sfeervol afgewerkt en uitgevoerd met een open badkamer voorzien van ruime inloopdouche met regen- en handdouche, dubbel wastafel meubel en apart toilet.
De vlizotrap biedt toegang tot de bergzolder.
Het tweede dakterras op deze verdieping is via een buitentrap vanaf het dakterras op de 1e verdieping bereikbaar.  

Bijzonderheden

U zoekt een volledig instap klaar pand, waar u wonen en werken kunt combineren? Dan is dit uw kans. Neem snel met ons contact op en laat u overtuigen tijdens een bezichtiging.


C

Wilt u een notitie aanmaken bij dit object of wilt u deze volgen, maak dan gratis een (zoek) profiel aan om van deze en meer extra's te profiteren!

Reageer direct Delen op Facebook Download brochure

Plattegrond

Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding

Kadaster

Kadaster afbeelding

Bezichtigen

Aanvraag Bezichtiging: Axelsestraat 13 - 4537aa - 375.000,- K.K.


Welke kleur heeft onderstaande 'Verstuur' knop?