Dubbele Poort 7 Hulst € 569.000,- K.K.
Winkelruimte
350m2
3
261m2
A
1990

Ruime representatieve winkel of kantoorruimte met royale zelfstandige bovenwoning  gelegen op een zichtlocatie in het centrum van Hulst.
Bouwjaar: 1990
Perceel oppervlakte: 350 m²
Oppervlakte winkel - kantoorruimte :  ca 261 m²
Oppervlakte woning: 139 m²

Begane grond

Dit ruime winkel – kantoorpand met bovenwoning is gelegen in het centrum van Hulst op een zicht locatie in het ontwikkelingsgebied “de Nieuwe Bierkaai”.  Het pand is gelegen in een gebied in ontwikkeling met de recent opgeleverde bioscoop. In de directe omgeving liggen nog plannen voor een tweetal appartementencomplexen en bevinden zich diverse horecazaken. Het pand is, gezien de ligging en indeling, ook zeer goed te gebruiken als horecapand.
Het pand is traditioneel gebouwd in steen en kozijnen uitgevoerd in aluminium en hout. De bovenwoning heeft vanuit de woonkamer en keuken een prachtig zicht op de “Nieuwe Bierkaai” en vanaf het terras aan de achterzijde zicht op de historische Keldermanspoort. 


Indeling winkel – kantoorruimte :
Entree aan de voorzijde middels schuifdeuren, men komt direct in een grote open ruimte. In deze ruimte bevindt zich ook de meterkast. Aansluitend aan deze ruimte is een spreekruimte, een bergruimte met 2 af te sluiten ruimtes en een royaal kantoor, een dagverblijf met pantry en buitenruimte. 
Verder zijn via een gang nog toegankelijk de berging, waar ook de CV ketel hangt, het toilet en garderobe ruimte.

1e verdieping

Indeling zelfstandige bovenwoning:
Eigen entree via de zijkant van het pand. Hal met trap geeft toegang tot de overloop op de eerste verdieping. De overloop op de eerste verdieping geeft toegang tot vrijwel alle ruimtes. De woonkamer is ingedeeld met een zit- en eetgedeelte. Aan de voorzijde heeft men een prachtig uitzicht over de “Nieuwe Bierkaai” direct achter de woonkamer is een dakterras gelegen bereikbaar vanuit de woonkamer middels de schuifpui en een loopdeur vanaf de overloop.
Aansluitend aan de woonkamer bevindt zich de keuken. In het vanille kleurige keukenblok zit de volgende apparatuur opgenomen een koelkast, oven/magnetron en gasfornuis met afzuigkap. Door de bijkeuken komt men vanuit de keuken weer op de overloop. De overloop geeft verder toegang tot het toilet, de drie slaapkamers en de gerenoveerde badkamer. Badkamer is voorzien van een douche, toilet en wastafel. Alle drie de slaapkamers hebben een deur welke toegang geeft tot het royale terras aan de achterzijde. Hier heeft men een prachtig zicht op de Hulster stadswallen en de Keldermanspoort. 

Bijzonderheden

Bestemming:
Bestemming is centrumdoeleinden, derhalve voor velerlei type bedrijven geschikt.
Energielabel:
Energielabel bedrijfsruimte: A+
Energielabel woning: nog te ontvangen
Bijzonderheden:
De aangeboden winkel- kantoorruimte op de begane grond en het appartement op de eerste verdieping hebben beide een eigen huisnummer en gas/water/elektra aansluiting. Waardoor ze volledig “afgescheiden” zijn van elkaar en daardoor ook gebruikt kunnen worden door of verhuurd aan verschillende partijen. 


 


A

Wilt u een notitie aanmaken bij dit object of wilt u deze volgen, maak dan gratis een (zoek) profiel aan om van deze en meer extra's te profiteren!

Reageer direct Delen op Facebook Download brochure

Plattegrond

Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding

Kadaster

Kadaster afbeelding

Bezichtigen

Aanvraag Bezichtiging: Dubbele Poort 7 - 4561bj - 569.000,- K.K.


Welke kleur heeft onderstaande 'Verstuur' knop?