Reuzenhoeksedijk 7 Terneuzen € 589.000,- K.K.
695m3
1785m2
4
144m2
F
1941

Onderaan een fraaie, typisch Zeeuwse dijk met fraaie bomenrij aan weerzijden ligt op een zeer royaal perceel deze vrijstaande bungalow. Aan de rand van een nieuwbouwwijk Othene en toch met het authentieke poldergevoel biedt deze woning het beste van twee werelden. Daarnaast ligt aan de overzijde van de dijk een prachtig natuurgebied. Heerlijk om uit te waaien, wandelen en tot rust te komen.
Kortom alle voordelen van de wijk maar toch met de vrijheid die het wonen op “de buiten” zo bijzonder maakt.
Vast bij velen een bekend en begeerd plekje want deze bijzondere woning ligt aan het eind van de mooie Jakobsschelp. Het laatste bolwerk wat nog herinnerd aan de voormalige agrarische bestemming van Nieuw-Othene welke stand heeft gehouden tegen het (nieuw)bouwgeweld.
Deze woning beschikt naast alle woonfuncties op de begane grond ook over een ruime zolderverdiepingen met tal van mogelijkheden.
Berg- en werkruimte is in overvloed aanwezig dankzij de aanpandige garage.

Begane grond

Ruime hal met vide, toilet, meterkast en toegang tot woonkamer en keuken.
De woonkamer is gelegen aan de voorzijde en heeft fraai zicht richting de polder.
Half open keuken met barretje en een zeer nette inrichting voorzien van apparatuur.
Hier is tevens ruimte voor het plaatsen van een tafeltje om lekker te ontbijten of even een bakje koffie te drinken.
Via de hal zijn ook de op de begane grond gelegen ruime ouderslaapkamer en badkamer te vinden. De badkamer is voorzien van een douche, ligbad en wastafelmeubel.
Achter de woning staat nog een zeer ruime garage met berging. Deze is via een overkapping tussen de keuken en de garage te bereiken.
Hier is in de stookruimte de cv-ketel geplaatst.
Een droom voor de liefhebber die hier naar hartenlust kan sleutelen aan bijvoorbeeld oldtimers of motoren.
Door de ligging direct aan de woning geeft deze multifunctionele ruimte tevens tal van opties zoals het verplaatsen van de keuken om zo een prachtige woonkeuken te realiseren maar denk ook bedrijf, praktijk, salon of kantoor aan huis.

1e verdieping

Deze ruime zolderverdieping is voorzien van een dakraam.
Hier kunnen meerdere (slaap)kamers, een prachtige werkkamer al dan niet met eigen sanitaire voorzieningen worden gecreëerd.

Tuin

De zeer royale tuin is rondom de woning gelegen. Dit geeft optimale privacy.

Bijzonderheden

Het oorspronkelijke bouwjaar van de woning is 1941 maar rond 1980 volledig herbouwd met gebruik van degelijke materialen. Zo is bijvoorbeeld het kozijnwerk uitgevoerd in afselia.
De woning wordt verwarmd middels een olie-gestookte installatie (ondergrondse olietank van 3000 liter), is aangesloten op het gemeenteriool en is voorzien van kabeltelevisie.


F

Wilt u een notitie aanmaken bij dit object of wilt u deze volgen, maak dan gratis een (zoek) profiel aan om van deze en meer extra's te profiteren!

Reageer direct Delen op Facebook Download brochure

Plattegrond

Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding

Kadaster

Kadaster afbeelding

Bezichtigen

Aanvraag Bezichtiging: Reuzenhoeksedijk 7 - 4533pk - 589.000,- K.K.


Welke kleur heeft onderstaande 'Verstuur' knop?