Reuzenhoeksedijk 7 Terneuzen € 539.000,- K.K.
695m3
1785m2
4
144m2
F
1941

Onderaan een fraaie, typisch Zeeuwse dijk met sierlijke bomenrij aan weerzijden ligt op een zeer royaal perceel deze vrijstaande bungalow. Het is gelegen aan de rand van een nieuwbouwwijk genaamd Othene. Deze woning combineert het beste van twee werelden doordat de locatie een authentiek poldergevoel biedt. Bovendien bevindt zich aan de overkant van de dijk een prachtig natuurgebied. Heerlijk om uit te waaien, wandelen en tot rust te komen.
Kortom alle voordelen van de wijk maar toch met de vrijheid die het wonen op “de buiten” zo bijzonder maakt.
Vast bij velen een bekend en begeerd plekje want deze bijzondere woning ligt aan het eind van de mooie Jakobsschelp. Het laatste bolwerk wat nog herinnerd aan de voormalige agrarische bestemming van Nieuw-Othene welke stand heeft gehouden tegen het (nieuw)bouwgeweld.
Deze woning beschikt naast alle woonfuncties op de begane grond ook over een ruime zolderverdiepingen met tal van mogelijkheden.
Dankzij de aangebouwde garage is er overvloedig ruimte beschikbaar voor berg- en werkdoeleinden.

Begane grond

Bij binnenkomst in de ruime hal bevinden zich het toilet, meterkast en is er toegang tot de woonkamer en keuken.
De woonkamer is gelegen aan de voorzijde en heeft fraai zicht richting de polder.
Half open keuken met barretje en een zeer nette inrichting voorzien van apparatuur.
Hier is tevens voldoende ruimte voor het plaatsen van een tafeltje om lekker te ontbijten of even een bakje koffie te drinken.
Via de hal is de ruime ouderslaapkamer en badkamer te bereiken. De badkamer is voorzien van een douche, ligbad en wastafelmeubel.
Achter de woning staat nog een zeer ruime garage met berging waar ook in de stookruimte de cv-ketel geplaatst is. Deze is via een overkapping tussen de keuken en de garage te bereiken.
Een droom voor de liefhebber die hier naar hartenlust kan sleutelen aan bijvoorbeeld oldtimers of motoren. Aansluiting voor krachtstroom is in de garage aanwezig.
De gunstige ligging direct aan de woning opent tevens tal van opties, zoals het verplaatsen van de keuken om een prachtige woonkeuken te creëren, maar ook voor het vestigen van een bedrijf, praktijk, salon of kantoor aan huis.

1e verdieping

De ruime zolderverdieping is uitgerust met een dakraam, waardoor er voldoende natuurlijk licht binnenvalt. Hier kunnen meerdere (slaap)kamers worden gecreëerd, evenals een prachtige werkkamer met de mogelijkheid voor eigen sanitaire voorzieningen.

Tuin

De zeer royale tuin is rondom de woning gelegen, hierdoor wordt er optimale privacy geboden.


 

Bijzonderheden

Het oorspronkelijke bouwjaar van de woning is 1941 maar rond 1980 volledig herbouwd met gebruik van degelijke materialen. Zo is bijvoorbeeld het kozijnwerk uitgevoerd in afselia.
De woning is aangesloten op het gemeenteriool en is voorzien van kabeltelevisie.


F

Wilt u een notitie aanmaken bij dit object of wilt u deze volgen, maak dan gratis een (zoek) profiel aan om van deze en meer extra's te profiteren!

Reageer direct Delen op Facebook Download brochure

Plattegrond

Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding

Kadaster

Kadaster afbeelding

Bezichtigen

Aanvraag Bezichtiging: Reuzenhoeksedijk 7 - 4533pk - 539.000,- K.K.


Welke kleur heeft onderstaande 'Verstuur' knop?