Globe 14 Hulst € 119.800,- v.o.n.
Bog overig
119.800,- v.o.n.
2023

Te koop luxe hoogwaardige bedrijfsunits op bedrijventerrein “De Schapenweide” te Hulst. Dit project omvat in totaal 24 bedrijfsunits die zeer geschikt zijn voor kleinschalige bedrijven. Omdat niet iedere ondernemer hetzelfde is worden in dit moderne bedrijfsverzamelgebouw zes verschillende types gerealiseerd, variërend van 104 m² tot 214 m². Iedere bedrijfsunit beschikt naast een hoge overheaddeur tevens over een aparte toegangsdeur. De gebouwhoogte bedraagt ongeveer 8 meter en deels 12 meter. De kopunits aan de doorgaande weg en de 4 aangrenzende units hebben een extra verdieping voorzien van dakterras. De kopunits aan de Globe zijde zijn voorzien van veel glas in de voorgevel waardoor deze units uitstekend geschikt zijn als showroom.
Locatie
De bedrijfsunits zijn gelegen op het nieuwe bedrijventerrein “De Schapenweide” in Hulst. Het bedrijventerrein is ideaal gelegen tussen de havengebieden Antwerpen, Gent, Terneuzen en Zeebrugge. Hulst heeft een goede bereikbaarheid vanuit de regio en België. De bereikbaarheid van de Schapenweide is uniek door de vele invalswegen vanuit Nederland en België. 6 kilometer van de Belgische grens, 50 kilometer van Antwerpen en 20 kilometer naar de Westerschelde tunnel in Terneuzen en op steenworp afstand van het bourgondische stadscentrum van Hulst met een ruim winkel- en horeca aanbod.
Objectgegevens
Opleveringsniveau
Alle units worden casco opgeleverd, zodat je deze op maat voor jouw bedrijf kunt inrichten. De gebruikte bouwmaterialen en bouwwijze staan in de technische omschrijving van het project.
- Overheaddeur hoogte circa 340 cm
- Begane grondvloer beton monoliet glad vloerbelasting 1000 kg/m²
- Verdiepingsvloer beton
- Flexibel in te delen met de mogelijkheid tot inbouw van onder andere een keuken en/of toilet.
- Goede vloer-, gevel- en dakisolatie
- Gebouwhoogte van circa 8 meter en deels 12 meter
- Meterkast
- Vurenhouten trap naar de 1e etage
- Kozijnen voorzien van HR ++ isolatieglas


Parkeren
Iedere unit heeft, afhankelijk van de grote, twee of meerdere parkeerplaatsen.
Bestemmingsplan
Op het bedrijventerrein mogen bedrijven worden gevestigd in de milieucategorie 1 t/m 3 Koper dient zichzelf van de juiste bestemming en eventuele vergunningen te vergewissen.
Kadastrale aanduiding
Gemeente : Hulst sectie N nummer 1260


Energielabel
Verkoper stelt zich op het standpunt dat bij oplevering geen energielabel utiliteit hoeft te worden afgegeven in de zin van het bij oplevering van het casco geldende Besluit Energieprestatie Gebouwen (BEG), aangezien door de casco oplevering van het verkochte onvoldoende gegevens beschikbaar zijn om volgens het voorgeschreven ISSO protocol een energielabel te kunnen opstellen.
Afhankelijk van de gebouwfuncties die de nieuwe eigenaar/gebruiker aan het gekochte toekent kan er sprake zijn van de verplichting tot een energielabel. De nieuwe eigenaar/gebruiker neemt zelf de regie op zich voor het correct laten opstellen en tijdig laten opvragen van dit energielabel, hierbij inbegrepen de verplichting om te blijven voldoen aan het Bouwbesluit en dan met name de energieprestatie eisen van het Bouwbesluit.


Vereniging van Eigenaren (VvE)
Voor het onderhoud en beheer van de gemeenschappelijke delen, waaronder het gemeenschappelijke buitenterrein, wordt van rechtswege een Vereniging van Eigenaren opgericht waarvoor een beheerder wordt aangesteld.
Koopgegevens
Units 4 t/m 11 BVO 104 m² parkeerplaatsen 2 koopsom € 119.800,- v.o.n.
Units 14 t/m 21 BVO 104 m² parkeerplaatsen 2 koopsom € 119.800,- v.o.n.
Units 12 en 13 BVO 106 m² parkeerplaatsen 2 koopsom € 137.900,- v.o.n.
Unit 1 BVO 186 m² parkeerplaatsen 4 koopsom € 239.800,- v.o.n.
Unit 2 en 3 BVO 196 m² parkeerplaatsen 3 koopsom € 235.700,- v.o.n.
Unit 22 en 23 BVO 214 m² parkeerplaatsen 4 koopsom € 257.000,- v.o.n.
Unit 24 BVO 197 m² parkeerplaatsen 4 koopsom € 255.900,- v.o.n.
Koopsommen zijn vrij op naam en exclusief BTW, exclusief aansluitkosten nutsvoorzieningen.


Financiering
Bij het sluiten van de koop wordt door de ontwikkelaar een koop- aannemingsovereenkomst opgesteld welke vervolgens door partijen wordt ondertekend. Op verzoek van de koper kan er een ontbindende voorwaarde voor financiering worden opgenomen. De termijn hiervoor is maximaal 6 weken.
Betaling
De kopers betalen in een aantal termijnen de diverse stadia van de bouw. Betalingen en wijze van betaling staan vermeld in de koop- aannemingsovereenkomst.
Planning
De bouw vangt aan nadat minimaal 70% van het project is verkocht en de omgevingsvergunning is verleend. De verwachte oplevering is kwartaal 3 van 2023, echter zijn hieraan geen rechten te ontlenen.
Uitstekende belegging
Deze hoogwaardige, multifunctionele bedrijfsunits met kantoor-/showroomruimte zijn niet alleen zeer geschikt voor eigen gebruik maar ook als beleging. De grootte van de bedrijfsunits zijn geschikt voor een grote groep ondernemers die graag wil huren.
Disclaimer
Hoewel aan de samenstelling en inhoud van deze omschrijving de grootst mogelijke zorg is besteed, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld voor onverhoopte fouten en gebreken, noch kunnen aan de inhoud rechten worden ontleend.


Wilt u een notitie aanmaken bij dit object of wilt u deze volgen, maak dan gratis een (zoek) profiel aan om van deze en meer extra's te profiteren!

Reageer direct Delen op Facebook Download brochure

Plattegrond

Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding

Kadaster

Kadaster afbeelding

Bezichtigen

Aanvraag Bezichtiging: Globe 14 - 4561pk - 119.800,- v.o.n.


Welke kleur heeft onderstaande 'Verstuur' knop?