Wilhelminalaan 9 Hulst € 370.000,- K.K.
554m3
696m2
5
158m2
F
1956

Hulst, de meest Vlaamse Vestingstad van Nederland, is Zeeuws-Vlaanderen op zijn best. Het Zeeuwse stukje van Vlaanderen, waar de tradities van twee landen (Nederland en België) samen komen. Hier is ook door beide landen hard gestreden, zelfs zo hard dat de Hulstenaren in de loop der eeuwen hun stad hebben omgebouwd tot een ware vesting. Deze vesting is nog geheel intact en in al zijn glorie te bewonderen!

Deze ruime, vrijstaande woning met garage ligt net buiten de vestingswallen, vlakbij het stadspark. Met zes slaapkamers en een heerlijk diepe tuin op het zuidwesten is dit een fijne gezinswoning.

Begane grond

Via de voordeur betreed je de hal met direct rechts het toilet. Naast de vaste trap kun je via hier ook naar de keuken of woonkamer. Onder de trap zit de  toegangsdeur naar de kelder. Met een stahoogte van 1,75m en een afmeting van 4,60x 2,50 is dit een fijne extra bergruimte.

De gezellige woonkamer straalt sfeer en warmte uit. De grote ramen laten een zee van licht binnen en het verspringen van de wand door de schouw maakt de ruimte levendig. De massief eiken vloer, de houthaard en de openslaande tuindeuren aan de achterzijde van de woonkamer geven deze ruimte karakter.

Ook in de keuken veel licht door het grote raam boven het aanrecht. De keuken uit 2004 is uitgerust met een 5-pits gaskooktoestel met ingebouwde oven, daarboven een afzuigkap en een ingebouwde vaatwasser. De keuken loopt over in de bijkeuken waar de Cv-ketel en de geiser hangen en waar plaats is voor wasmachine en droger. Hier hangt ook de meterkast met zeven elektragroepen. Via de achterdeur loop je hier de heerlijke zonnige tuin in.

De garage ligt wat dieper in de tuin en is uitgerust met elektra. Hierdoor heb je de beschikking over een lange oprit voor meerdere auto’s.

1e verdieping

Via de vaste trap in de hal bereik je de overloop op de eerste verdieping die toegang geeft tot vierslaapkamers en de badkamer. De ruime slaapkamers zijn voorzien van stalen kozijnen met enkel glas. De twee achterste slaapkamers hebben allebei een eigen wastafel met warm en koud water.

De badkamer is goed van indeling en naast het wastafelmeubel is de badkamer voorzien van een ligbad.

Via de vaste trap bereik je de overloop op de zolder. Vanuit hier heb je toegang tot nog twee slaapkamers en een bergruimte. De dakkapel van de kleinste slaapkamer is vernieuwd in 2012. De grootste slaapkamer beschikt ook over een eigen wastafel.

Tuin

De riante tuin bevindt zich aan de zijkanten en achterkant. Door de enorme diepte van de tuin geniet je hier van je privacy en vrijheid. De houten poort aan de zijkant tussen woning en garage geeft toegang tot de oprit naast het huis.


F

Wilt u een notitie aanmaken bij dit object of wilt u deze volgen, maak dan gratis een (zoek) profiel aan om van deze en meer extra's te profiteren!

Reageer direct Delen op Facebook Download brochure

Plattegrond

Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding

Kadaster

Kadaster afbeelding

Bezichtigen

Aanvraag Bezichtiging: Wilhelminalaan 9 - 4561hr - 370.000,- K.K.


Welke kleur heeft onderstaande 'Verstuur' knop?