Waterzande 5ong Walsoorden Project: Waterzande € 461.010,- v.o.n.
300m3
1
79m2
A
2023

Bouwnummer B 1.2


In het masterplan wordt Waterzande conceptueel voorgesteld als een compact dorp langs de Zeedijk. Door compact en slim te bouwen worden de sterke eigenschappen van het landschap in de verf gezet.


Een multifunctioneel paviljoen en publieke open ruimten op weldoordachte plaatsen zullen de ruimte structureren en de bijzondere zichtperspectieven kaderen.


Aan het voormalige Veerplein komen 250 residenties, zowel woningen als appartementen, en een groot park. De dorpskern omvat 200 serviced appartementen, een multifunctioneel infopaviljoen en gezellige restaurantjes met zicht op de jachthaven.


Een compact dorp
Het nieuw ontworpen stranddorp aan de Zeedijk bestaat uit een groot buurtplein met 200 residenties, een wandelpromenade, een mooi strand en een beach club. De vorige plannen vermeldden de komst van een golfterrein maar dat komt er dus niet. Wel wordt er ingezet op een omvangrijk natuur-agrarisch en recreatief landschap, met velden, wandel- en fietspaden, vijvers en een vogelkijkhut.


Waterzande staat gelijk aan een uitstekende levenskwaliteit, waar rust en stilte hand in hand gaan met aangenaam beleven. De elementen wind, water en natuur spelen daarin een doorslaggevende rol. Waterzande wordt een geliefde thuisbasis voor bewoners in een omvangrijk groen landschap. Een prachtige plek waar ook buurtbewoners uit nabije dorpen en passanten even kunnen ontsnappen aan de drukte. Een oase van groen. Een eenheid met water.


A

Wilt u een notitie aanmaken bij dit object of wilt u deze volgen, maak dan gratis een (zoek) profiel aan om van deze en meer extra's te profiteren!

Delen op Facebook Download brochure

Plattegrond

Geen plattegrond beschikbaar

Kadaster

Geen kadasterafbeelding beschikbaar