Pierssensstraat 2 Hulst Project: Onder de Toren € 289.000,- v.o.n.
213m3
1
83m2
289.000,- v.o.n.
2023

Loft no. 1

Onder de toren van de Sint-Wilibrordusbasiliek worden deze 8 sfeervolle Lofts gebouwd, elk met specifieke kenmerken. In een bijzonder hoekje van Nederland is de oude vestingstad Hulst een prachtige plek om te wonen en te leven. Op de grens van Zeeland en Vlaanderen met steden als Antwerpen, Breda en Middelburg binnen handbereik maar wél in een omgeving van rijke historie, ruimte en levendigheid maakt Hulst tot een unieke plek. Tel daarbij op de aanwezigheid van de historische stadswallen, het oude centrum met al haar unieke winkels en het aanbod van grotere bedrijvigheid buitende oude stadskern wat het beeld van een ideale woonomgeving compleet maakt!

6 van de 8 Lofts hebben een uitzicht op de Basiliek en liggen aan de Korte Nieuwstraat. De Lofts variëren in grootte van 84 m2 tot 139 m2, maar beschikken allen over een binnen en buitenberging.


Wilt u een notitie aanmaken bij dit object of wilt u deze volgen, maak dan gratis een (zoek) profiel aan om van deze en meer extra's te profiteren!

Delen op Facebook Download brochure

Plattegrond

Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding

Kadaster

Geen kadasterafbeelding beschikbaar