Zandbergsestraat 17 Graauw € 439.000,- K.K.
554m3
950m2
3
133m2
B
1995

Vrijstaande semi-bungalow met aangebouwde garage op ruim perceel met vrij en landelijk uitzicht aan de voor- en achterzijde van de woning.
Hier woon je heerlijk vrij en met een slaapkamer en badkamer op de begane grond kun je hier volledig gelijkvloers wonen.
De woning is rondom afgewerkt met kunststof kozijnen.

Begane grond

Entree aan de voorzijde van de woning. Hal met toiletruimte, meterkast en trap naar de verdieping.
Aan de linkerzijde van de hal bevindt zich de slaapkamer op de begane grond met en suite badkamer voorzien van ligbad, separate douche en groot, dubbel wastafelmeubel met veel kastruimte.
De ruime en lichte woonkamer is bekleed met een nette laminaatvloer. Door de raampartijen in de voor-, zij- en achtergevel is veel uitzicht rondom vanuit elke hoek van de woonkamer.
In de achtergevel is tevens een schuifpui voorzien welke toegang geeft tot het terras. De dichte keuken bevindt zich aan de achterzijde van de woning.
De keukenopstelling in L-vorm is uitgevoerd met een gaskookplaat met afzuigkap, vaatwasser, combioven en koelkast. De keuken is ruim en licht en er is zelfs ruimte om hier een eettafel te plaatsen.
Daarnaast is er een loopdeur naar het terras en heb je toegang tot de praktische bijkeuken met opstelling voor wasmachine en droger. De cv-combiketel uit 2010 is netjes weggewerkt in een vaste kast.
Vanuit de bijkeuken is er wederom toegang tot de tuin en je hebt rechtstreekse toegang tot de garage. Deze is aan de voorzijde voorzien van een elektrisch bedienbare, stalen kanteldeur met daarin verwerkt een aparte loopdeur.

1e verdieping

Op de verdieping vind je de  twee royale slaapkamers die beiden beschikken over ingemaakte bergruimte achter de knieschoten.
Op de verdieping zit ook de tweede badkamer met wastafel, tweede toilet en douche. 

Bijzonderheden

De woning staat in het midden van het perceel rondom de woning met vrij uitzicht op de rondom gelegen akkers.


B

Wilt u een notitie aanmaken bij dit object of wilt u deze volgen, maak dan gratis een (zoek) profiel aan om van deze en meer extra's te profiteren!

Reageer direct Delen op Facebook Download brochure

Plattegrond

Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding

Kadaster

Kadaster afbeelding

Bezichtigen

Aanvraag Bezichtiging: Zandbergsestraat 17 - 4569tc - 439.000,- K.K.


Welke kleur heeft onderstaande 'Verstuur' knop?