Fr. van Waesberghestraat 5 Hulst € 285.000,- K.K.
650m3
164m2
4
210m2
285.000,- K.K.
1938

Ruime (voormalige) slagerij met (boven)woning gelegen in het centrum van Hulst. Aan de achterzijde grenzend aan de Hulster Stadswallen.  
Bouwjaar: 1938  (in de loop der jaren meerdere malen verbouwd/aangebouwd)
Perceel oppervlakte : 164 m2
Oppervlakte bedrijfsgedeelte :  125 m2
Oppervlakte woning :  84 m2
Deze (voormalige) slagerij met bovenwoning is gelegen in het centrum van Hulst. In de directe omgeving bevinden zich bedrijfspanden, winkels en woningen.
Alle belangrijke voorzieningen zijn op loopafstand gelegen. Het pand is tot recent altijd in gebruik geweest als slagerij. Alle voorzieningen benodigd voor gebruik als slagerij zijn nog aanwezig.
Het pand is traditioneel gebouwd in steen de kozijnen zijn, uitgevoerd in kunststof en aluminium, voorzien van dubbele beglazing. De schuine daken zijn belegd met pannen.
Het pand is aan de achterzijde gelegen tegen de Hulster stadswallen en heeft hier een ontsluiting.

Begane grond

Entree via het winkelgedeelte (ruimte van ca. 36 m2 groot) achterin de winkel is een hal die toegang geeft tot de bovenwoning, aansluitend aan de winkel is een werkgedeelte.
Vanuit dit werkgedeelte is de buitenruimte bereikbaar en is er toegang tot de royale koelcel. Achter de koelcel is een wasgedeelte en badkamer met toilet en douche.
Hier weer achter is de voormalige werkruimte van de slagerij gelegen met nog een koeling. Onder deze werkruimte bevindt zich een ruime kelder.
Boven deze ruimte is nog een ruimte welke bereikbaar is met een vaste trap. Deze zolder ruimte is gedeeltelijk open en hier zijn nog twee aparte kamers.

1e verdieping

In de hal achter het winkel gedeelte bevindt zich de trap naar de woning op de eerste verdieping. Onder de trap zit ook in dit gedeelte nog een ruime kelder.
De eerste verdieping geeft de overloop onder andere toegang tot de woonkamer met open keuken aan de voorzijde. In het keukenblok zit een oven/magnetron, gasfornuis met afzuigkap en een close-in boiler voor de warmwater voorziening.
Verder zijn op deze verdieping drie slaapkamers aanwezig en een badkamer (voorzien van bad, douche, wastafel en toilet). In een kast van een van de slaapkamers hangt de CV ketel voor de warm water voorziening.
Het woongedeelte en verdieping van de slagerij aan de achterzijde zouden met elkaar kunnen worden verbonden.

Bijzonderheden

Voor iemand die op zoek is naar een multifunctioneel werk- woonpand is dit object zeker een bezichtiging waard !


Wilt u een notitie aanmaken bij dit object of wilt u deze volgen, maak dan gratis een (zoek) profiel aan om van deze en meer extra's te profiteren!

Reageer direct Delen op Facebook Download brochure

Plattegrond

Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding

Kadaster

Kadaster afbeelding

Bezichtigen

Aanvraag Bezichtiging: Fr. van Waesberghestraat 5 - 4561ab - 285.000,- K.K.


Welke kleur heeft onderstaande 'Verstuur' knop?