Steenstraat 13 Hulst € 549.000,- K.K.
Winkelruimte
1700m3
355m2
6
514m2
A
1920

Ruime winkelruimte met zelfstandige bovenwoning. Gelegen in het centrum van Hulst tegenover de entree van de Sint Willibrordus Basiliek.
Het betreft een karakteristiek pand gelegen op een beeld bepalende locatie in het centrum omgeven door winkels, horeca en woningen. Pand is traditioneel gebouwd in steen en kozijnen zijn uitgevoerd in hout.

Begane grond

Appartement:
Het appartement heeft een eigen entree op de begane grond. De trap geeft toegang tot de royale hal op de eerste verdieping. 
Eerste verdieping is ingedeeld met een apart toilet, badkamer voorzien van een douche en twee wastafels verwerkt in een badmeubel, twee slaapkamers, woonkamer met open keuken en ruim dakterras.  Het keukengedeelte in de woonkamer geeft toegang tot de bijkeuken, hier hangt de CV installatie.
De woonkamer aan de voorzijde van het pand gelegen is wel ca. 52 m2 groot. Een vaste trap in de hal geeft toegang tot de tweede verdieping. Deze verdieping is ingedeeld met een grote open ruimte en een viertal (slaap)kamers.

Winkel:
Via de entree stapt men meteen de moderne winkelruimte binnen. De winkel is een grote open ruimte afgewerkt met systeem plafonds en voorzien van airco. Bij de entree hangt nog een hete lucht gordijn.  Achter de winkelruimte bevinden zich nog het magazijn, toilet en dagverblijf met pantry. Aan de Grote Zwanenstraat heeft het pand ook een toegang voor aan en afvoer van goederen.   

Bijzonderheden

De bestemming is centrumdoeleinden, derhalve voor velerlei doeleinden geschikt.

Energielabel:

Het winkelpand heeft energielabel A
Het appartement heeft energielabel E

De zelfstandige bovenwoning heeft een eigen voordeur en opgang en is momenteel verhuurd. Het pand wordt aangeboden met de bovenwoning in verhuurde staat.
Mede door de bestemming centrumdoeleinden en de tweede ingang via de Grote Zwanenstraat kan het pand voor velerlei doeleinden gebruikt worden.


A

Wilt u een notitie aanmaken bij dit object of wilt u deze volgen, maak dan gratis een (zoek) profiel aan om van deze en meer extra's te profiteren!

Reageer direct Delen op Facebook Download brochure

Plattegrond

Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding

Kadaster

Kadaster afbeelding

Bezichtigen

Aanvraag Bezichtiging: Steenstraat 13 - 4561ar - 549.000,- K.K.


Welke kleur heeft onderstaande 'Verstuur' knop?