Stuvesande 456 Terneuzen € 369.500,- K.K.
295m3
2
89m2
A
1995

Een appartement met veel karakter en luxe vind je in het appartementencomplex "Aquarius".
Prachtig gelegen, volledig gemoderniseerd, twee slaapkamers, woonkamer en slaapkamer met uitzicht op zee, ruime badkamer, garage op de begane grond, voorzien van energielabel A en een panoramisch uitzicht op de 11e verdieping.
Het luxe appartementencomplex "Aquarius" is prachtig gelegen langs de Scheldedijk en biedt fantastisch uitzicht over de Westerschelde. Je bent op korte afstand gelegen van het centrum Terneuzen, bioscoop, winkels en supermarkten.

Omschrijving

Via de gezamenlijke entree kom je het appartementencomplex binnen. Hier bevinden zich de postbussen, liften, trappenhal en de intercom die je vanaf het appartement kunt bedienen.
Bij binnenkomst in het appartement kom je in de hal met garderobe, toilet en toegang tot alle vertrekken.
De woonkamer heeft een prachtig uitzicht over de Schelde en vanuit hier heb je toegang tot het balkon waar je in de zomermaanden heerlijk kan vertoeven met uitzicht over zee en de voorbij varende schepen.
De combinatie van de woonkamer en keuken brengt een gezellige sfeer in het appartement. Dit resulteert in een overvloed natuurlijke lichtinval, wat een gevoel van ruimte creëert. De prachtige parketvloer draagt bij aan de warme uitstraling van de ruimte.


De moderne open keuken is uitgerust met een vaatwasser, combi-oven, afzuigkap, koelkast, vriezer en inductiekookplaat. Het prachtige zwarte design, gecombineerd met houtaccenten, maakt het een echte eyecatcher.
Dankzij de subtiele lichtspots is de keuken niet alleen mooi, maar ook functioneel. De wanden zijn afgewerkt met een houtlook, wat zorgt voor eenvoudig onderhoud.


Vanuit de hal zijn beide slaapkamers bereikbaar, beide met een prachtig uitzicht op zee.
Stel je voor hoe heerlijk het is om 's ochtends wakker te worden en meteen dit prachtige uitzicht te hebben. Beide kamers zijn voorzien van een nette laminaatvloer.


De badkamer is in 2023 nog volledig vernieuwd en voorzien van douche, wasmachine-aansluiting, wastafel met meubel en een spiegel met verlichting. Allemaal prachtig afgewerkt en klaar voor nieuwe bewoner(s).


De CV ketel uit 2016 herbergt zich in de hal in een kast nabij de voordeur, de meterkast bevindt zich aan de buitenzijde van het appartement naast de voordeur.

Balkon

Vanuit het woongedeelte is het balkon toegankelijk. 
Een gezellig en knusse buitenruimte met prachtig uitzicht op zee.

Overige verdieping(en) en ruimten

In de onderbouw beschikt het appartement nog over een bijbehorende garage. Deze is ruim opgezet dus voldoende ruimte om je auto in te stallen.
De garagedeur wordt elektrisch bedient. De aparte berging bevindt zich op de begane grond.

Bijzonderheden

- Kunststof kozijnen met dubbel glas
- Energielabel A
- Uitzicht over de Schelde
- Separate garage en berging inbegrepen
- Voldoende parkeermogelijkheden aan de voorzijde van het complex voor je gasten
- Voorschot servicekosten € 165,- per maand


Heb jij altijd al gedroomd om te wonen in het luxe appartementencomplex  "Aquarius"  met een panoramisch uitzicht over zee en alle voorzieningen te vinden op loopafstand?
Neem contact met ons op en plan je bezichtiging in!


A

Wilt u een notitie aanmaken bij dit object of wilt u deze volgen, maak dan gratis een (zoek) profiel aan om van deze en meer extra's te profiteren!

Reageer direct Delen op Facebook Download brochure

Plattegrond

Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding

Kadaster

Geen kadasterafbeelding beschikbaar

Bezichtigen

Aanvraag Bezichtiging: Stuvesande 456 - 4532mk - 369.500,- K.K.


Welke kleur heeft onderstaande 'Verstuur' knop?