Absdaalseweg 55 Hulst € 590,- p.m.
Kantoor
60m2
450m2
590,- p.m.
2022

Op een ideale locatie aan de Absdaalseweg 55 in Hulst bevindt zich het gloednieuwe en hoogwaardige bedrijfsverzamelgebouw 'Hulsterpoort'. Met een oppervlakte van in totaal 450m2, verdeeld over diverse kantoorruimten en diverse gezamenlijke ruimtes, zijn er volop mogelijkheden voor u en uw bedrijf. Hulsterpoort is goed bereikbaar en ligt aan de rand van het altijd gezellige Hulst. Aan parkeerruimte heeft u geen gebrek. Door de vele parkeervakken voor de deur, kunnen u en uw bezoekers uw auto altijd gratis kwijt.
Aan sfeer is in het pand geen gebrek. Dit merkt u direct wanneer u de ongedwongen ontvangstruimte betreedt. Naast de gezamenlijke ontvangstruimte, deelt u ook de kantine en vergaderruimte met uw collega's uit de Hulsterpoort. Deze ruimtes zijn met alle faciliteiten compleet uitgerust en bevinden zich ook uniek ingerichte zitplekken. Aan alles is gedacht!
Op dit moment zijn kantoorruimte H4 en H5 beschikbaar.
H4 is 60m² groot met een huurprijs van € 1.015,- excl btw per maand
H5 is 29m² groot met een huurprijs van €    590,- excl. btw per maand

Bijzonderheden

Hulsterpoort is een perfecte plek voor ondernemers die op zoek zijn naar een moderne, inspirerende en representatieve werkplek. Door de luxe uitstraling en het gebruik van hoogwaardige materialen is het pand een prachtig visitekaartje voor uw bedrijf. Bent u nieuwsgierig naar de beschikbare kantoorruimtes, die van alle gemakken zijn voorzien? Neem dan snel contact met ons op!


Wilt u een notitie aanmaken bij dit object of wilt u deze volgen, maak dan gratis een (zoek) profiel aan om van deze en meer extra's te profiteren!

Reageer direct Delen op Facebook Download brochure

Plattegrond

Plattegrond afbeelding

Kadaster

Kadaster afbeelding

Bezichtigen

Aanvraag Bezichtiging: Absdaalseweg 55 - 4561ge - 590,- p.m.


Welke kleur heeft onderstaande 'Verstuur' knop?