Groenendijk 46 Kloosterzande € 449.000,- K.K.
1150m3
1083m2
293m2
C
1905

Royaal statig pand met ruime aanbouw gelegen op royaal perceel in het centrum van Kloosterzande.
Dit karakteristieke pand, ooit gebouwd als woning, is momenteel in gebruik als tandartspraktijk en zodanig ingedeeld. In 2007 is het pand uitgebouwd voor het huidige gebruik met behoud van de authentieke elementen. Zo is de karakteristieke entree met mozaïektegel vloer en balkon in tact gebleven. Mede door de diepe achtertuin en vrij ligging aan de achterzijde springt ook langs deze zijde het pand er echt uit.
In de directe omgeving zijn woningen een woonzorgcentrum met voorzieningen gelegen maar bevinden zich ook een ambachtelijke bakker en slager.   

Begane grond

Entree met centrale hal en balie ruimte, wachtkamer met halletje welke toegang geeft tot het toilet en trap naar de kelder. De centrale hal geeft toegang tot de twee praktijkruimtes op de begane grond. Verder is er nog een kleine praktijkruimte op de begane grond een keuken en berging.

1e verdieping

De eerste verdieping is ingedeeld met de overloop, dagverblijf, praktijkruimte, kantoor en badkamer. Badkamer voorzien van toilet en douche.  

2e verdieping

De tweede verdieping is een open zolderruimte welke nog vrij in te delen is.

Bijzonderheden

De huidige bestemming is maatschappelijke doeleinden.
Energielabel: C


Het pand is voor velerlei beroepen en diensten bruikbaar, danwel te maken. In samenspraak met de gemeente is wellicht ook ander gebruik dan maatschappelijk mogelijk, waaronder wonen.


C

Wilt u een notitie aanmaken bij dit object of wilt u deze volgen, maak dan gratis een (zoek) profiel aan om van deze en meer extra's te profiteren!

Reageer direct Delen op Facebook Download brochure

Plattegrond

Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding

Kadaster

Kadaster afbeelding

Bezichtigen

Aanvraag Bezichtiging: Groenendijk 46 - 4587cv - 449.000,- K.K.


Welke kleur heeft onderstaande 'Verstuur' knop?