Janseniuslaan 64 Hulst € 498.000,- K.K.
555m3
460m2
3
127m2
A
1972

In een rustige woonwijk in Hulst mogen wij deze prachtige vrijstaande woning met uitzicht over de polder aanbieden.
Deze woning is voorzien van drie ruime slaapkamers, garage en carport en een heerlijk lichte woonkamer met uitzicht op de tuin en polder.
Met 14 zonnepanelen is er ook gedacht aan de duurzaamheid van deze tijd.

Begane grond

Vanuit de hal heb je toegang tot een modern toilet met fonteintje. Een strakke trap leidt je naar de eerste verdieping.
De voordeur, 7 jaar geleden vernieuwd, is van hoogwaardig kunststof en geeft de woning een moderne uitstraling. Vanuit de hal heb je tevens toegang tot de keuken, woonkamer en garage.
De keuken is het hart van de woning, volledig uitgerust met een 5-pits gasfornuis en wokbrander, vaatwasser, koelkast, vriezer en een combi oven/magnetron.
De gezellige bar biedt plaats aan twee barkrukken. Een ideale plek voor een snel ontbijt of een drankje. Drie draai-kiep ramen zorgen voor veel natuurlijk licht en zijn voorzien van handmatige rolluiken.

Aan de voorzijde van de woning is een ruime eetkamer, welke op dit moment ook dienst doet als werkplek. Met grote ramen en openslaande deuren is deze ruimte heerlijk licht.
De raampartijen en deuren zijn voorzien van automatische rolluiken.
Aan de achterzijde van de woning vind je de woonkamer, welke een prachtig uitzicht heeft op de tuin en de polder.

De sfeervolle gashaard met spiegel aan de achterwand zorgt voor extra warmte en gezelligheid. Door deze spiegel zie je een speelse vlammenzee.
De schuifpui, voorzien van een hor, maakt de verbinding tussen binnen en buiten perfect op zonnige dagen.
Voor de veiligheid is de gehele benedenverdieping voorzien van een alarminstallatie.

1e verdieping

Via de overloop heb je toegang tot drie slaapkamers. De grote slaapkamer aan de achterzijde heeft knieschotten die gebruikt worden als kledingkast en opbergruimte.
Door de tv-aansluiting kun je 's avonds in bed genieten van je favoriete film of serie.
De twee slaapkamers aan de voorzijde zijn ruim en voorzien van een nette laminaatvloer. Ook deze slaapkamers hebben een tv-aansluiting.
Door de rolluiken zijn deze twee slaapkamers goed te verduisteren. De horren op alle slaapkamers houden ongewenste insecten buiten.

De badkamer is compleet met douche, toilet en wastafel met meubel. Het ventilatierooster en de draai-kiep ramen zorgen voor voldoende ventilatie.
Op de overloop zorgt een Velux dakraam voor extra licht, maar kan ook worden afgesloten met een rolluik. De knieschotten zijn ideaal voor het opbergen van handdoeken en douchespullen.

2e verdieping

Tuin

De garage is voorzien van elektra, verwarming en een bergzolder.
De CV-ketel die op de bergzolder te vinden is, is 4 jaar oud (huur). De loopdeur naar de carport, 7 jaar geleden vernieuwd, geeft toegang tot de carport en oprit, welke ruimte bieden voor twee auto's.

De tuin is uitgerust met een terras grenzend aan de woonkamer en een vlonder aan de zijkant. De bomen aan de achterzijde zijn zo gesnoeid dat het prachtige uitzicht op de polder behouden blijft.
Een windscherm maakt het mogelijk om al vroeg in het voorjaar buiten te zitten. Via de poort aan de zijkant van de woning bereik je eenvoudig de voorkant.

Balkon

Overige verdieping(en) en ruimten

Bijzonderheden


A

Wilt u een notitie aanmaken bij dit object of wilt u deze volgen, maak dan gratis een (zoek) profiel aan om van deze en meer extra's te profiteren!

Reageer direct Delen op Facebook Download brochure

Plattegrond

Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding

Kadaster

Kadaster afbeelding

Bezichtigen

Aanvraag Bezichtiging: Janseniuslaan 64 - 4561nn - 498.000,- K.K.


Welke kleur heeft onderstaande 'Verstuur' knop?