Abdijstraat 2 Hulst € 275.000,- K.K.
356m3
175m2
3
90m2
E
1960

Een droomwoning aan de rand van het bos!
Deze prachtige 2-onder-1-kapwoning ligt in de rustige en groene omgeving van Linie, waar je kunt genieten van zowel comfort als natuur. De woning beschikt over 3 slaapkamers en een ruime woonkamer met halfopen keuken.

Begane grond

Via de nette hal kom je deze leuke woning binnen. Hier heb je toegang tot het toilet met fonteintje, een handige opbergkast en de keuken.


Keuken: Modern en compleet
De keuken, geplaatst in 2013, is van alle gemakken voorzien. Je vindt hier een 4-pits gasfornuis, oven, koelkast en een splinternieuwe vaatwasser (geïnstalleerd in november 2023). Deze keuken is met zo'n ruim werkblad perfect voor het bereiden van culinaire hoogstandjes.


Woonkamer: Ruimte en licht
Stap binnen in de ruime woonkamer met grote raampartijen die zorgen voor veel natuurlijk lichtinval. De moderne laminaatvloer geeft een warme uitstraling en de rolluiken bieden extra comfort en privacy.


Bijkeuken: Praktisch en ruim
De bijkeuken biedt veel opbergruimte met een handige inbouwkast en aansluitingen voor wasmachine en droger. Hier bevindt zich ook de nieuwe CV-ketel (november 2023). Aangrenzend aan de bijkeuken vind je de garage.


Garage: Flexibel en functioneel
Hoewel de garage momenteel niet gebruikt wordt voor het stallen van een auto, is dit nog steeds mogelijk dankzij de functionerende handmatige garagedeur. De heg kan eenvoudig verwijderd worden indien je de ruimte weer als garage wilt gebruiken.

1e verdieping

Via de vaste trap kom je op de eerste verdieping waar je drie slaapkamers vindt, elk voorzien van een nette laminaatvloer. De badkamer is uitgerust met een douche en wastafel, en biedt alle comfort die je nodig hebt.

2e verdieping

De vlizotrap leidt naar de bergzolder, een ideale plek voor het opbergen van seizoensgebonden spullen of andere items die je niet dagelijks nodig hebt.

Tuin

De heerlijke, op het zuiden gelegen tuin grenst direct aan de Linie. Hier kun je genieten van de rust en de natuur. Het is de perfecte plek voor hardlopen, wandelen of gewoon ontspannen in je eigen groene oase.


E

Wilt u een notitie aanmaken bij dit object of wilt u deze volgen, maak dan gratis een (zoek) profiel aan om van deze en meer extra's te profiteren!

Reageer direct Delen op Facebook Download brochure

Plattegrond

Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding

Kadaster

Kadaster afbeelding

Bezichtigen

Aanvraag Bezichtiging: Abdijstraat 2 - 4561wx - 275.000,- K.K.


Welke kleur heeft onderstaande 'Verstuur' knop?