Hoofd technische zakenCommunicatie is het sleutelwoord

Marco Hofman

Marco onderhoudt het contact met zo’n 30 besturen van VVE’s. Hij zorgt voor een goede (meerjaren) planning én zorgt voor de uitvoering van regulier en groot onderhoud. Hier is Marco echt de aangewezen persoon voor. Hij is altijd open over de mogelijkheden en verwachtingen. Dat wordt door onze klanten erg gewaardeerd.

Marco. Aangenaam.

Ik loop al sinds 2008 mee bij K+B, dus heb al aardig wat ervaring opgedaan. Samen met collega’s en mijn netwerk van leveranciers kunnen we de klanten alle hulp bieden die ze nodig hebben. Communicatie is in mijn vak het sleutelwoord. Duidelijk zijn. Tegen iedereen. Dat past ook bij mij als persoon.

Het plan van Marco

Ik heb het hier erg goed naar m’n zin. De prettige collega’s, de verscheidenheid in het werk en de branche. Mijn plan is om nog veel langer betrokken te mogen zijn bij K+B. Om vervolgens steeds meer verbeteringen door te voeren en nóg meer tijd aan onze klanten te kunnen spenderen.

Marco heeft de ruimte om …

In mijn vrije tijd met mijn motor te gaan rijden. Gezellig met m’n pa. Ik heb ook ruimte voor een tweede passie: vissen!