Guido Tolhoek

In 2008 waren we op zoek naar een nieuwe collega en wisten dat Guido op zoek was naar een nieuwe uitdaging. Guido kenden we van de tennis en uit de buurt. Guido had ervaring in een andere branche opgedaan maar is inmiddels een bekend K+B-gezicht in de gemeenten Terneuzen en Sluis.

Guido. Aangenaam.

Ik heb 12,5 jaar in de autobranche gewerkt. Het contact met klanten lag me enorm, maar ik wilde graag een nieuwe uitdaging. Dit heb ik in de makelaardij zeker gevonden. K+B is een makelaarskantoor waar ik me direct thuis voelde, een mooi bedrijf dat zijn sporen de afgelopen 45 jaar heeft verdiend en waar ik al 15 jaar deel uitmaak van een enthousiast en leuk team. Samen met mijn collega’s staan we voor een dynamisch bedrijf, waar gezelligheid zeker niet ontbreekt.

Het plan van Guido

Mijn prioriteit ligt iedere dag bij de klanten, ik neem alle tijd voor ze. Door duidelijke afspraken te maken en een reëel beeld te geven van de verwachtingen streef ik naar een 100% vertrouwensrelatie met onze klanten. Een klant, die blij en tevreden is met de verkoop of aankoop van zijn woning en met zijn keuze voor K+B, dat is mijn Plan!

Guido maakt graag ruimte om …

Wekelijks zo’n drie tot vier uur te tennissen, zowel recreatief als in competitieverband. Maar de meeste ruimte geef ik naast mijn werk aan mijn zoon en dochter die gelukkig mijn passie en enthousiasme voor tennis delen.