Paul Saman

Hoeveel jongeren willen in de voetsporen van hun ouders treden? Paul was ook eerst van plan om het assurantiekantoor van zijn vader over te nemen. Maar de dynamiek van het makelaarsvak trok hem steeds meer. Op zoek naar kopers en verkopers. Deals maken. Samen met Jeroen is hij dit avontuur aangegaan. Het duo vult elkaar perfect aan.

Paul. Aangenaam.

Het mooie van dit vak is de relatie die je met je klanten binnen een relatief kort tijdsbestek opbouwt. Je denkt met ze mee, adviseert wat wel te kopen en wat niet. Ik probeer altijd het complete plan boven water te halen. Het is als het ware een puzzeltje van vraag en aanbod leggen. En zo komen we tot het perfecte plaatje.

Het plan van Paul

Ik ben heel trots op wat we tot nu toe neergezet hebben. Mijn uitdaging bij K+B is om onze dienstverlening unieker te maken. Samen met dit team lukt dat zeker. Mijn plan is om hard te blijven werken en mijn steentje bij te dragen.

Paul heeft ruimte om …

Er te zijn voor mijn gezin. Daarnaast sport ik ook regelmatig. Bootcamp en hardlopen hebben mijn voorkeur. Dat moet ook wel, want ik hou ook van lekker eten…