Lioda van Drongelen

Lioda werkt als office manager en weet van aanpakken. Zij stapt iedere keer weer enthousiast en opgewekt het kantoor binnen. Niets is haar teveel en ze staat voor iedereen klaar.

Lioda. Aangenaam.

Mijn werkzaamheden bestaan o.a. uit het ondersteunen van de makelaars met het plannen van afspraken, het opmaken van koopovereenkomsten en het verzorgen van de administratie van de makelaardij. Verder houd ik me bezig met het plannen van verkoopdagen en campagnes. Dagelijks geniet ik ervan wanneer de dag volgens planning is verlopen en de agenda voor de volgende dag weer is gevuld.

Het plan van Lioda

Ze wordt blij wanneer er weer een succesvolle verkoop is afgerond en zij daar aan heeft bijgedragen. Samen met Silvia, Michèle en Margo vormt zij het hart van de commerciële binnendienst en is van onschatbare waarde voor de klanten èn de makelaars. Verder is Lioda verantwoordelijk voor het reilen en zeilen op kantoor. Met haar kennis is zij in staat om snel iedereen van de juiste antwoorden te voorzien.

Lioda heeft de ruimte om …

haar muzikaliteit en creativiteit als zangeres kwijt te kunnen in haar eigen bandje. Ze ontspant door te lezen en van wandelingen met de hond. Samen met haar man en twee zonen geniet ze van de kleine dingen. Uit eten gaan met vrienden is wat ze graag doet maar lekker kokkerellen in haar heerlijke woonkeuken blijft haar favoriet.