Jeroen Verstraeten

In 1996 zette Jeroen de eerste stap bij K+B. Toen al was het plan duidelijk: het overnemen van K+B van de toenmalige eigenaren. In 2003 was het zover. Jeroen gelooft in de kracht van het team en spoort iedereen aan tot meedenken.

Jeroen. Aangenaam.

Ik ben gefocust op details. Dat komt omdat ik altijd het beste voor de klant wil. 100% steun geven én zelfs meer dan dat. Het mooie van onroerend goed is, dat het tastbaar is. Je kunt echt iets creëren. Een nieuw thuis of een perfecte plek voor een mooi bedrijf. De uitdaging begint bij het achterhalen van de wensen van de klant. Wat willen ze, waarom en waarom nu? Door goed te luisteren, kunnen wij het maatwerkadvies geven wat er toe doet. Voor nu en in de toekomst.

Het plan van Jeroen.

Samen zorgen voor een goed plan. Voor iedere klant. Of het nu gaat om de verkoop van een tussenwoning aan Vlamingen, het verzorgen van een bedrijfstaxatie of het begeleiden van een nieuwbouwproject. Wij hebben de kennis in huis.

Jeroen heeft de ruimte om …

Leuke dingen te doen, die goed zijn voor de streek. Culitruck is een evenement waarin ik aan de basis heb gestaan. Op Golfclub de woeste kop ben ik in mijn vrije tijd veel te vinden, ik ben vijf jaar voorzitter van de jeugdcommissie geweest. Nu ondersteun ik nog diverse commissie, doe graag mee aan wedstrijden en speelcompetitie. Het hele gezin golft dus ook in familie verband wordt vaak een rondje gelopen.