Gecertificeerd makelaar/taxateurPassend en onafhankelijk adviseren

Luuk Verhagen

Luuk begon in 2002 bij K+B als commercieel medewerker. Na een avondstudie makelaardij en inmiddels járenlange ervaring, is hij gecertificeerd makelaar/taxateur. Bij Luuk voelen klanten zich snel op hun gemak. Zijn oprechte interesse in de klant en brede kennis zorgen ervoor dat hij voor iedere klant steeds het juiste plan weet te vinden. Juist daarom boekt hij ook bij stille verkoop snel resultaat.

Luuk. Aangenaam.

Het leukste vind ik het contact met verschillende mensen én evenzoveel wensen. De ene keer geef ik een rondleiding in een leuke starterswoning. De andere keer ben ik bezig met het taxeren van een monumentale villa. Vooral de verhalen van de klanten, maken mijn werk bij K+B extra mooi.

Het plan van Luuk

Zo goed mogelijk naar onze klanten luisteren. Wat is hun plan? Pas dan kun je ze passend en onafhankelijk adviseren. Klanten waarderen dat echt. Het geeft vertrouwen. Voor bijvoorbeeld Vlamingen is het best spannend om de oversteek naar Nederland te maken. Maar door mijn ervaring met de verkoop aan onze zuiderburen kan ik ook hen gelukkig prima verder helpen'

Luuk heeft de ruimte om …

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te sporten. Hardlopen of fietsen, lekker even de Zeeuwse polders of de bossen in. Verder leuke uitstapjes doen met mijn vriendin en onze dochter, dagje dierentuin of naar de kust zijn onze favorieten en daar hoort dan ook een hapje eten bij.